Welkom bij De Willemshoeve

Iets te vieren? De Willemshoeve is een prachtige en historische boerderij in het groene hart van Woerden. Een romantische binnen- en buitenlocatie die zich perfect leent als trouwlocatie.

Naast trouwlocatie is deze unieke boerderij ook te huur voor andere feestelijke- of zakelijke aangelegenheden, zoals verjaardagsfeesten, vergaderingen, bedrijfsfeesten, optredens of een jubileumviering.

De binnenlocatie van de Willemshoeve is ruim opgezet en beschikt over een grote dansruimte. In deze fraaie witgepleisterde boerderij met hippe bedrijfsvoering kun je wel tot 130 personen kwijt. Er wordt veel tijd en liefde gestoken in het onderhouden van deze unieke locatie.


Het buitenaanzicht van de boerderij is uniek en wordt gekenmerkt door een echt rieten dak, mooie houten balken en nog vele andere authentieke afwerkingen. Aan een mooie tuin mag het natuurlijk ook niet ontbreken. De tuin leent zich uitstekend voor een gezellige borrel of barbecue.

Wij verzorgen jullie feest of receptie graag tot in de puntjes. Naast deze locatie kunnen er ook heerlijke culinaire verwennerijen geboekt worden. Onze keuken wordt gestuurd door topkok Ad Brak, die al vele feesten en partijen gehost heeft met zijn klinkende catering bedrijf.


Alles is bespreekbaar. Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom bij ons langs! Of kijk voor meer informatie op de site van De Willemshoeve en huur een droomlocatie.

27 juni doen wij weer mee met de Trouw Locatie Route voor bruidsparen die zoekenden zijn naar een locatie. Nu gaan we, speciaal voor jullie, de route uitbreiden naar maandag 28 juni 2021 van 15.00 tot 21.00 uur.

Deze dag willen we jullie uitnodigen om met jullie ceremoniemeesters, getuigen of andere hulp te komen gluren.

In een ontspannen en relaxte sfeer kunnen jullie dan de locatie laten zien en verdere details met hen bespreken.

Wij zijn die dag uiteraard ook aanwezig voor jullie (kleine) vragen. Lijkt het jullie leuk om Zondag 27 of Maandag 28 juni te komen buurten? Stuur dan even een mail naar info@dewillemshoeve.nl of bel ons even op 0348-448820, dan kunnen we gelijk een tijdsblok reserveren.
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation