Vier uw bruiloft in Wantijpaviljoen

Partycentrum & Restaurant & Terras "Wantijpaviljoen" ligt in het mooiste park van Dordrecht namelijk in het "Wantijpark".


Het centrum van Dordrecht ligt op een steenworp afstand van restaurant "Wantijpaviljoen". Ons bedrijf heeft de beschikking over drie zalen, waar u uw bruiloft, huwelijk en receptie kan vieren in de rustieke omgeving van het Wantijpark, met gratis parkeerruimte is onze locatie al gedurende 50 jaar uniek in de regio Drechtsteden. 

Wij zijn tevens officiële trouwlocatie!


Trouwen in het Wantijpark ,wellicht het meest romantische plekje van Dordrecht. We hebben voor al uw wensen de passende ruimte, professioneel personeel en een fantastisch party catering afdeling die de avond voor u en uw gasten onvergetelijk maakt.


Wat uw behoefte ook is, Partycentrum & Restaurant "Wantijpaviljoen" biedt alle mogelijkheden om zowel in ons bedrijf als op locatie u van dienst te kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op onze website www.wantijpaviljoen.nl

Nieuwe DJ installatie


Maak gebruik van onze dj installatie tijdens uw feest avond, inclusief lichtinstallatie voor maar 175 euro. Uiteraard hebben wij ook meerdere dj’s in ons bestand.

Wij maken een feest van uw party, tot ziens!
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation