Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Feesten doe je met de professionele TrouwDJ’s van Gotcha!


Voor het meest complete aanbod aangepast op jullie wensen.

Een trouwDJ van Gotcha weet hoe het moet


Opgericht in 1993 en vanuit een passie en hobby uitgegroeid tot een full service bedrijf. De trouwDJ’s van Gotcha hebben veel ervaring en slagen erin om bij iedere bruiloft weer met veel enthousiasme een waanzinnige show neer te zetten. Nergens anders kun je zo’n compleet aanbod krijgen.

Want naast de trouwDJ’s zijn er talloze opties te boeken zoals een LED-dansvloer, een video pixel scherm van 3,5 meter breed, lasershows en speciale effecten. Dit wordt verzorgd door een licht/VJ. Hij stemt de videobeelden en de lichtshow feilloos af op de muziek. Alles in thema en voor een ultieme beleving!


Net een beetje extra


TrouwDJ.nl weet hoe je een feest moet organiseren en uitvoeren. Tijdens een gesprek, waar veel aandacht is voor de individuele wensen van het bruidspaar, worden verschillende opties besproken. Muziekkeuze, stijl van draaien, Do and Don’ts en show keuze.

Bij trouwDJ.nl werken we met exclusieve all-in pakketten welke kunnen worden uitgebreid en aangepast zoals het bruidspaar dat wil. Zelfs de DJ-booth is flexibel in te richten naar smaak van het bruidspaar; een houten of juist trendy wit front, het is allemaal bespreekbaar. TrouwDJ stemt de shows sfeervol af op de muziek en feestlocatie.


Een lekker gevoel


Bij TrouwDJ.nl streven we ernaar om het bruidspaar meer te geven dan ze verwachten. Ze moeten een goed gevoel krijgen en aan alle verwachtingen moet voldaan worden tijdens het feest. Bij elk budget wordt het maximale eruit gehaald. Heb je een bepaald thema op je bruiloft? Dan past trouwDJ gewoon de kleurinstellingen van de verlichting en dansvloer aan.

Het maakt niet uit waar je om vraagt: rookeffecten, LEDtegels, bellenblazen, confetti, noem het maar op. In combinatie met de expertise van de DJ’s en een geweldige samenwerking tussen licht, geluid en beeld wordt elk feest een spetterend en speciaal feest waarover jullie gasten nog lang zullen napraten.

Voor meer informatie ga naar Gotcha TrouwDJ
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation