Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een bruiloft bij Restaurant Café Modern

Een dag vol symboliek en bovenal een feestelijke dag. Met vrienden en familie die deze bijzondere dag willen meemaken. Één van de mooiste plaatsen om dit feest te vieren vind je in Teuven in België (Voerstreek). Een oud kerkje midden in het dorp met een innemende pastoor die jullie graag trouwt.

Trouwen, buiten onder het loof van de oude boom. Een elegante 100 jaar oude feestzaal midden in een adembenemend landschap. Waar jullie je gasten op een prachtig terras met een bruisend glas kan ontvangen. Waar je met 20 of met 300 gasten heerlijk kan eten.

Binnen of buiten

Aan lange tafels vol bloemen of in het gezellige restaurant. De mooie feestzaal waar je tot diep in de nacht kan swingen. Waarna je voldaan kan terugkijken op een dag die je nooit meer vergeet.

cafe modern trouwlocatie

Trouwen voor de wet is mogelijk

Het wettelijk huwelijk en/of uw huwelijksceremonie kan ook op onze locatie plaatsvinden. Ons nabijgelegen bedrijf Auberge De Smockelaer, is aangewezen als officiële trouwlocatie van de Gemeente Gulpen/Wittem. Hier kunt u uw wettelijk huwelijk laten bezegelen.

Bij mooi weer trouwt u buiten, aan de rand van de wijnranken... In de kerk van Teuven, sluit u desgewenst uw kerkelijk huwelijk en/of huwelijksceremonie. Kortom, het gehele plaatje rond een onvergetelijke trouwdag, kunt u hier in Restaurant Café Modern te Teuven, de parel uit de Voerstreek, organiseren. Wij helpen u daar graag bij
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation