Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Betaalbaar trouwen & feesten in een romantisch kasteel

Kasteel Aldendriel is een middeleeuws Kasteel daterend uit 1477. Sinds 1990 worden diverse ruimten in het koetshuis gebruikt voor party’s en huwelijksfeesten. Kasteel Aldendriel te Mill is het perfecte decor voor uw huwelijksfeest. 


Bij Kasteel Aldendriel overheerst de romantiek van de vele kaarsen, de prachtige tuin en de omringende grachten. Graag laten wij u tijdens een persoonlijk gesprek zicht krijgen en de sfeer proeven die wij u kunnen bieden voor het vieren van uw huwelijksfeest.

Als officiële trouwlocatie van de gemeente Land van Cuijk kunt u ook de wettelijke huwelijksvoltrekking laten plaats vinden in één van onze ruimten. Afhankelijk van het aantal gasten kunt u b.v. kiezen voor de Kemenade, Ridderzaal of Jonkerzaal, maar bij geschikt weer uiteraard ook voor de tuin of de Veranda. Daarnaast kunt u ook altijd kiezen voor de eveneens sfeervolle Trouwkapel van de Gemeente Mill. (in de bossen, op ca. 4 auto-minuten van het kasteel)

Culinaire mogelijkheden


Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Dit kan een 3, 4, 5, of meer gangen diner zijn, maar ook een koud/warm buffet, barbecue, koffietafel, koude/warme bittergarnituren, enz. Hierbij uiteraard rekening houdend met uw specifieke wensen.


Gaarne maken wij een afspraak met u om een kijkje te nemen en/of een vrijblijvende offerte op maat te kunnen aanbieden. U kunt erop vertrouwen dat wij voor een optimale presentatie zullen zorgdragen en wensen u dan ook veel plezier toe met de voorbereiding van uw huwelijksfeest.

Fotocredits eerste & laatste: OX Fotografie
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation