Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Artistic Productions, dj’s & entertainers

YES, YES, YES! Dit jaar zijn we wederom onafhankelijk uitgeroepen tot de beste Bruiloft DJ van Nederland! Zowel door bruidsparen als een onafhankelijke vakjury. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op!
Ons team bestaat uit enthousiaste allround bruiloft dj’s & muzikanten die de zekerheid geven voor een spetterend huwelijksfeest. Zij brengen sfeer en beleving op jullie mooiste dag, waar nog lang over gesproken zal worden. Elk huwelijksfeest is uniek en krijgt dan ook de aandacht dat het verdient, vanaf het kennismakingsgesprek tot en met het spetterende feest. Dat maakt ons met trots een bedrijf van meerwaarde op jullie mooiste dag! Veel bruidsparen zagen dan ook hun wens in vervulling gaan en beoordeelden ons gemiddeld met een 9,7 (Bron: ThePerfectWedding).

"I gotta feeling!"

Het gevoel moet goed zijn, dat is een feit bij de keuze van jullie dj. Artistic Productions is de specialist op het gebied van huwelijksfeesten en draagt het Keurmerk Trouwe. Bedrijven met het Keurmerk Trouwen zijn getoetst op hun betrouwbaarheid, professionaliteit en bovendien zijn ze innovatief. Als bruidspaar weet je dan, dat als je een overeenkomst met één van deze leveranciers hebt, je een mooie en onbezorgde huwelijksdag kunt verwachten!

"The music sounds better with you!"

Ons team bestaat uit enthousiaste, ervaren bruiloft dj’s en allround muzikanten die jullie graag helpen zodat jullie dag spetterend wordt afgesloten! Samen met jullie bespreken wij vooraf al jullie wensen en geven wij advies om zo het beste uit jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie te halen. Van het boeken van een exclusieve drive-in show met een allround dj tot het leveren van spetterend entertainment. Wij zijn jullie graag van dienst!

"Let me entertain you!"

Entertainment geeft een meerwaarde aan jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie en kan op vele verschillende manieren. Bijvoorbeeld een optreden van een saxofonist & dj voor “The best of both worlds”. Geen concessies in muziek keuze en toch live entertainment!

Kijk voor deze spetterende combinatie bij Artistic L!VE: https://www.artisticproductions.nl/artistic-live/

Wat zijn jullie wensen voor een spetterend huwelijksfeest?

Artistic Productions...We Create, You Celebrate! Willen jullie op de hoogte blijven van leuke tips, acties en nieuws rondom Artistic Productions? Like dan hun Facebookpagina HIER
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation