Yvon Notariaat

Huwelijkse voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden

De aankondiging van een huwelijk leidt meestal tot enthousiasme en felicitaties. Dán begint het voorbereiden van al dan niet een groot feest, kleding, indeling van de dag etc.

Om in zo'n feestelijke periode om de tafel te gaan om te spreken over huwelijkse voorwaarden is nogal een contrast. Toch is het heel belangrijk om van tevoren een informatief gesprek te hebben met een deskundige over alles rondom de financiële gevolgen van een huwelijk: De Notaris.

Wat zijn huwelijkse voorwaarden?

Huwelijkse voorwaarden is niet anders dan een overeenkomst tussen 2 mensen over de financiële gevolgen van hun huwelijk. In principe hebben deze mensen al besloten om niet automatisch in een wettelijke gemeenschap van goederen te gaan trouwen. In een persoonlijk gesprek met de notaris ga je kijken wat je zoal wilt vastleggen in deze overeenkomst b.v. over pensioenen, scheiding, huishoudelijke zaken, etc.

Waarom YVON?

YVON kenmerkt zich door centraal gelegen locaties en ruime openingstijden. Een club van betrokken en ervaren juristen helpt cliënten bij gesprekken zoals over huwelijkse voorwaarden. Het eerste gesprek is altijd een vrijblijvend informatief gesprek om je wensen rustig op tafel te leggen.

Middels de website www.yvon.nl kun je zélf je datum en tijdstip bepalen middels een digitale agenda. Klik hier.

Kortom een bij de tijds kantoor waar je voor bijna alle vragen terechtkunt.

Daarom: Begin bij YVON, ook bij het begin van je huwelijk!

Wil je meer lezen over Yvon Notariaat? Ga dan naar de advertorial

Rubriek(en)
Adres Berglaan 2
9203 EG Drachten
Telefoon Tel: 0512-368080
Bezoek de website