Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wine Nomads De leukste rollende wijnbar van NL!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Wine Nomads Vraag informatie aan
Dhr. Ronald van Ockhuysen
Amstelveen / Landelijk

Unieke wijnbar op locatie

Onze mobiele wijnbar is een volledige omgebouwde traditionele Piaggio Ape! Als je ooit in Italië bent geweest ken je ze vast wel! Deze Piaggio is volledig ingericht als wijnbar en beschikt o.a. over een wijnklimaatkast.

De mooiste wijnen

We werken samen met verschillende wijnimporteurs en hebben daardoor altijd een breed assortiment kwalitatieve wijnen tot onze beschikking. Standaard hebben we drie selecties van verschillende wijnen waaruit kan worden gekozen, maar in overleg is (bijna) alles mogelijk!

Wij maken van ieder event een succes!

De wijnbar is breed inzetbaar! Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag of zakelijk event, onze wijnbar maakt er een groot succes van! Door de hoge funfactor zal dit bij iedereen in de smaak vallen.

Bruiloften

Bijzondere momenten moeten op een bijzondere manier gevierd worden! Willen jullie je gasten op een unieke manier ontvangen of tijdens het feest voorzien van de mooiste wijnen? Onze wijnbar is ideaal voor bruiloften. Graag denken we mee om jullie dag nog specialer te maken! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Michael

Op 17 oct 2023

Enorm leuke middag gehad met winenomads, alsof je midden in de Franse wijngaard stond, leuke ambiance, heerlijke wijnen en hapjes en de sommelier, Ronald was erg kundig en gastvrij, aanrader!

Michelle

Op 17 oct 2023

Super leuke wijnproeverij! Aanrader voor verjaardag, bruiloft of ander feestje!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation