TrouwringThuis "Een liefde uit duizenden verdient een ring uit duizenden"

TrouwringThuis TrouwringThuis
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
TrouwringThuis Vraag informatie aan
Woerden

Een weloverwogen keuze

Omdat het aanbod van hoogwaardige trouwringen van Europese topateliers, zoals Breuning, August Gerstner en Collection Ruesch, eindeloos gevarieerd is en de keuze voor een trouwring persoonlijk is, kan het moeilijk zijn te kiezen voor een trouwring. TrouwringThuis helpt je graag en deskundig met het maken van een weloverwogen keuze.

Bespaar tijd

Je hebt geen tijd om tijdens werktijden of in het weekend juweliers te bezoeken. Jij wilt liever een keuze maken op momenten dat het jou uitkomt. In je eigen tijd, op je gemak en in je eigen omgeving. TrouwringThuis snapt die behoefte. Het is belangrijk niet overhaast een beslissing te nemen. Een trouwring is tenslotte het symbool van verbondenheid en het meest persoonlijke sierraad dat je kunt bezitten. Daarom geeft trouwringdeskunsige Cobi Leenheer van TrouwringThuis jullie net zoveel tijd en aandacht als jullie nodig hebben. Op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken.

Hoe werken wij?

Wij werken in een straal van 40 kilometer rondom Woerden. Maken jullie een afspraak met TrouwringThuis, dan is het misschien verstandig eerst te kijken naar foto’s van trouwringen. Zo krijg je een mooie indruk van de omvangrijke collectie en kun je je voorkeur voor een stijl, kleur en/of materiaal aan ons doorgeven. Tijdens de afspraak met onze trouwringdeskundige Cobi Leenheer, bekijken jullie de trouwring die voldoet aan jullie keuze. Je past ze en krijgt daarbij het juiste advies op maat.  

*Voor alle duidelijkheid: de ringen die Cobi tijdens de afspraak laat zien, zijn allen dummies zonder waarde. Deze ringen geven een bijna niet van echt te onderscheiden indruk van het uiteindelijke resultaat.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Chantal

Op 21 may 2019

Wat een geweldig leuke vrouw is Cobi en zij denkt aan alle kanten met je mee. Ontspannen aan je eigen eettafel op zoek naar "de" ringen. Toen ik toch nog twijfelde zorgde zij ervoor dat we een setje dummie ringen thuis kregen om toch zeker van de keuze te worden... en dat werden we! Gisteravond zijn de ringen gebracht en onder het genot van een glaasje champagne getoost op de prachtige ringen die nog mooier zijn dan we hoopte. Wij raden trouwingthuis ten zeerste aan. Dank je wel Cobi!

Lieke

Op 21 may 2019

Een geweldige enthousiaste lieve dame die aan huis komt met heel veel voorbeelden. Ze heeft voor ieder wat wils! Ze denkt mee in het kiesproces en geeft ook haar deskundige mening. Wij hebben het als een enorm leuk proces ervaren mede dankzij Cobi! Wij kunnen haar aan iedereen aanbevelen!

Dagmar

Op 21 may 2019

Cobi denkt echt met je mee! Ontspannen, prettige sfeer en ruime keus aan prachtige ringen. Snelle levering en een goede afhandeling. Kortom, een echte aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation