TrouwringenVoordeel.nl

Trouwringenvoordeel.nl is de voordeligste.

De voordeligste trouwringenspecialist van Nederland en België.

Meer dan 500 modellen op voorraad! 

Wij behoren tot één van de grootste trouwringenleveranciers van Nederland en België! 

Vestigingen: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Almelo, Reeuwijk, Amersfoort, Zwolle en Eindhoven - Alleen op afspraak!

Bel 085-4017148 of mail naar info@trouwringenvoordeel.nl 

Ziet u elders in Nederland of België dezelfde trouwring of verlovingsring te koop voor een lagere prijs dan u recent bij ons betaald heeft? Dan betalen wij u het verschil terug. Wij verkopen jaarlijks duizenden trouwringen, zilveren ringen, gouden ringen, palladium ringen, vriendschapsringen tegen zeer scherpe prijzen. 

Trouwringenvoordeel.nl is de voordeligste trouwringenspecialist van Nederland en België, prijzen die 35% tot zelfs 50% lager zijn dan bij de juwelier.

Alle trouwringen / verlovingsringen van Trouwringenvoordeel.nl worden geleverd met het officiële Waarborgkeurteken. De goudlegering voldoet aan de strengste eisen en geeft aan dat er zoveel zuiver goud in de ringen verwerkt is als aangetoond. Dus je weet zeker dat het echt goud betreft.

Op alle onze trouwringen / verlovingsringen van Trouwringenvoordeel.nl hebben jullie levenslang garantie op productie fouten van de ringen.

Door het grote volume dat wij produceren kunnen we niet alleen een mooi divers Assortiment trouwringen aanbieden maar ook voor de juiste prijs! Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

Wij kennen verder geen verrassingen of andere verborgen kosten.

Wij doen alles in eigen beheer, wij produceren deze goedkope ringen zelf of importeren alle trouwringen in eigen beheer. Hierdoor zijn de kosten laag en de service en kwaliteit hoog. 

Wij behoren tot één van de grootste aanbieders op het gebied van trouwringen / verlovingsring in Nederland en België. 

Wij staan dan ook garant voor een uitmuntende service. 

Wij zijn geen outletwinkel of dumpstore, maar een transparante onderneming en leveren hoogwaardige trouwringen tegen zeer scherpe prijzen (trouwringen A kwaliteit). 

Al onze goedkope trouwringen / verlovingsringen zijn eerste keus met waarborgkeurteken. 

Laagste prijsgarantie zonder voorwaarden 

Adres Landelijk
Telefoon Tel: 085-4017148
Bezoek de website