Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

The Ex-Plane Het team van Ex- Plane is creatief, professioneel en denkt graag met je mee.

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Bas Haan
Uithoorn / Landelijk

Mobiele bar in een Ex-plane

Voor cocktails, champagne, wijn, bier of koffie
Wil je een mobiele bar huren op locatie? Geef je bruiloft, beurs, festival of (bedrijfs) feest een extra beleving met the Ex-Plane. Ons vliegtuig is gerecycled tot een exclusieve lounge bar met aan boord een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie, een cooling plate, drank dispensers en twee biertaps. 

De vleugel toveren wij om tot een sfeervolle cocktail-, champagne-, wijn- bier of koffiebar met professioneel barpersoneel of een hostess die je gasten ontvangt.
Wij werken samen met partners zoals WineStock Heemstede, Foodzi en Koffiebranderij Zuivere Koffie, die zorgen voor goede kwaliteit van onze producten. Om je evenement nog persoonlijker te maken kan het vliegtuig – indien gewenst – volledig gewrapt worden in jouw branding.
Er is veel mogelijk met de Ex-Plane als mobiele bar en niks is ons te gek! Wij denken graag mee hoe wij jouw event onvergetelijk maken. 

* Exclusief
  Wij creëren een beleving met het vliegtuig volledig in jouw branding.
* Alles in 1
  Cocktail bar, hippe barista’s of een DJ. Wij regelen het allemaal.
* Wereldwijde landling
  Ons vliegtuig kan overal naar toe worden verplaatst.

Champagne of Wijbar

Iets bijzonders te vieren? Met onze mobiele champagnebar ben je zeker van heerlijke bubbels en een stijlvolle aankleding. Want bij het drinken van champagne hoort natuurlijk de hele beleving! Daarnaast bieden we een divers aanbod aan topwijnen.

Cocktailbar

Gin Tonics, Dutch Mule of een verfrissende mocktail? Aan onze bar geniet je diverse van heerlijke cocktails!

Bierbar

Aan de voorkant van het vliegtuig vind je twee taps waar je heerlijke ijskoude biertjes kan tappen. Uiteraard is onze bierbar ook te combineren met bijpassende hapjes via onze partner van Foodzi.

Koffiebar

Onze partner van Zuivere Koffie schenkt 100% biologische en fair trade koffie gebrand in het detentiecentrum van Zaandam. Een heerlijke vers gemaakte cappuccino of espresso? De barista maken het voor je op de vleugel van het vliegtuig.

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Martien

Op 20 oct 2023

Wat hadden we bij Ohana Beach in Zandvoort een gewéldig event samen met The Ex Plane tijdens het Formule 1 weekend. Het vliegtuig als ware eye catcher, fantastische mede-organisatie, leuke mensen en top bar! Op naar meer events samen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation