The Blacklights drive-in disco 100 % Dansgarantie !

The Blacklights drive-in disco The Blacklights drive-in disco
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
The Blacklights drive-in disco Vraag informatie aan
Architect Jan Wilsstraat 40
2552 MX Den Haag

Ruim 10 jaar ervaring

Al vele jaren hebben wij ervaring in het organiseren van bruiloftsfeesten.

Wij denken graag met jullie mee om er voor te zorgen dat deze belangrijke dag een groot succes wordt! Neem voor vragen of een vrijblijvende afspraak contact met ons op.

Het bruiloftsfeest is op de mooiste dag van je leven en wil je delen met The Blacklights. Zo’n feest geef je, als het goed is, maar één keer in je leven en dus… moet het op en top in orde zijn! We komen bij je thuis of op de locatie om de bruiloft tot in detail te bespreken.

 We kiezen de juiste plaats voor onze licht- en geluidsapparatuur en ons discomeubel ten opzichte van de dansvloer, bar etc… We spreken de diverse soorten muziek door. Wat vinden jullie, het bruidspaar, leuke muziek en denk je dat de gasten die zullen komen dit ook leuke muziek vinden voor op de bruiloft?

Met onze ervaring opgedaan op zoveel bruiloften kunnen we je uiteraard ook adviseren. Voor ons is elke bruiloft een bijzondere gebeurtenis waar we ontzettend onze best voor doen.

De dag is zo voorbij, geniet ervan!

Wij kunnen ook voor jullie de ceremonie regelen, muziek, microfoons etc...

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rick en Melanie

Op 23 aug 2018

Wij hebben The Blacklights ingehuurd voor ons trouwfeest. Mede dankzij deze geweldige mensen hebben wij een topfeest gehad!

Maarten en Mirjam

Op 23 aug 2018

De communicatie met Daniël vooraf en tijdens de avond verliep fijn. Mede dankzij Daniël hebben we onze bruiloft in Den Haag bij Beachclub Titus knallend afgesloten! Het was top, bedankt!

Hester & Werner

Op 21 jun 2018

Daniel van the Blacklights maakte van onze bruiloft bij Beachclub Titus een topfeestje. Van Mental Theo & Nakatomi tot Guus Meeuwis en van Motorhead en Nirvana tot Ultimate Chaos. 4 uur lang hebben we gefeest en gedanst, het was maar zo voorbij jammer genoeg!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation