Studio New Look Make-up en haar door een professional (ook aan huis).

Studio New Look Studio New Look
5 5 5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Studio New Look Vraag informatie aan
Landelijk

Bruidsmake-up en kapsels aan huis door heel Nederland (sinds 1992)

Na ruim 26 jaar ervaring met o.a. Bruids make-up en of kapsels, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om je goed te voelen op deze mooie dag.
 
Niets is prettiger dan in een ontspannen sfeer en in in je eigen omgeving op te laten maken door een professional. We nemen de wensen door met je en zorgen dat het plaatje compleet naar je zin is. Een aantal weken voor de bruiloft vindt de proefmake-up plaats waarin we de tijd nemen om de make-up (en of haar) er naar je wens uit te laten zien. Daarnaast is het mogelijk de make-up van uw bruidsgasten te verzorgen op D-Day.

Op de dag van de bruiloft komt de visagiste naar de door jou gewenste locatie om de bruidsmake-up te verzorgen, opdat je er op je mooist uitziet op deze mooiste dag van leven.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Cindy

Op 19 nov 2019

de ochtend van mijn bruiloft verliep erg ontspannen mede dankzij Miranda. mijn haar zat mooi en mijn make-up zat ook prachtig. we hebben samen met de fotografe veel gelachen wat ook erg prettig was, was dat Miranda op lokatie kwam. en het filmpje wat ik achteraf kreeg was ook erg leuk. bedankt. Dus kies voor Miranda!!!

Jeanette

Op 15 nov 2019

Wow wat ben ik blij met Miranda. Ze nam de tijd tijdens de proefsessie en ook op de dag zelf. ik voelde me bij haar op mijn gemak, want was best zenuwachtig :) Ook mijn familieleden werden mooi opgemaakt.

Marion

Op 27 nov 2018

Heel professioneel en miranda denkt met je mee. Ben heel blij met alles. Dank jewel Miranda

Yvonne

Op 15 nov 2018

Mijn bruidsmake-up is echt super-de-luxe! Miranda is een aanrader!

Astrid

Op 01 nov 2018

Ik heb hier een proefsessie make up en haar gedaan wat echt zo super leuk was.!! Ben nog nieuwsgieriger naar de dag voor het eggie� Dus een echte aanrader om je door deze lieve vrouw te laten behandelen!�

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation