Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Songs 2 Wed Geef je bruiloft een sprookjesachtige sfeer. Akoestische muziek verandert genres in romantiek.

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Songs 2 Wed Vraag informatie aan
Ouderkerk aan de Amstel

Muziek zet de toon

Een live, akoestisch muziekoptreden is onmisbaar tijdens een bruiloft. Van pop-songs en zoete rockballads tot de moderne hits van nu. Ik speel de songs waar jullie van houden. Akoestische liedjes brengen de juiste sfeer en emoties tijdens de bijzondere momenten op de trouwdag, ongeacht het genre of soort muziek.

Op welke momenten tijdens de bruiloft willen jullie muziek? Zijn er speciale verzoeken voor één of meerdere nummers? Alles is bespreekbaar.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen jullie wensen door te nemen. Indien gewenst kan de kennismaking ook via Skype of Zoom plaatsvinden.

Meer weten? Bekijk mijn website: www.songs2wed.com 

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van het aantal nummers en de reistijd. Nadat we elkaar hebben gesproken maak ik een offerte op maat, volledig afgestemd op jullie wensen en voorkeuren.

*Alle prijzen zijn inclusief een geluidsinstallatie.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lydia & Steven

Op 21 jun 2022

Een ware toevoeging tijdens de bruiloft! Mooie stem, speelt prachtige akoestische liedjes. Ook wilden wij een speciaal nummer die niet op zijn repertoirelijstje stond, maar hij heeft deze voor ons ingestudeerd en gespeeld. Wat was het mooi! Heel blij dat wij hebben gekozen voor livemuziek. En Songs2Wed, onwijs bedankt voor alles en dat jij op ons huwelijksceremonie wilde spelen.

Mariëlle De Vaan

Op 21 jun 2022

Wanneer er op het juiste moment het juiste nummer wordt gespeeld... Dan maakt het voor mij zo'n moment nog specialer. Echt eentje waar ik een mooie herinnering aan heb.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation