Slot Doddendael

Een prachtige locatie voor uw trouwerij

Een sprookjesachtige trouwlocatie


Maak van jullie huwelijk een sprookjeshuwelijk en trouw in een echt kasteel. Op een steenworp afstand van Nijmegen vind je het prachtige middeleeuwse kasteel ‘Slot Doddendael’. Slot Doddendael ligt geheel verscholen voor de buitenwereld in het rivierenlandschap van Maas en Waal op slechts 5 autominuten van de A50 en A73. Een statige oprijlaan, lisdodden in de gracht, monumentale bomen op het landgoed, prachtige boomgaard en het witte slot met de bijgebouwen maken de idylle compleet.

Binnen en Buiten


Jullie worden ontvangen door jullie gasten buiten op de binnenplaats of binnen bij knapperend haardvuur in de Gelagkamer. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de Ridderzaal, een gezellige aperitief in het Arsenaal of buiten op het terras, intiem dineren in de Slotkelder, en een bruisend feest in het Spijcker, wie geniet daar niet van? Bij mooi weer kunnen jullie buiten trouwen onder de kastanjeboom of in de boomgaard en kan de bruidstaart ook op de binnenplaats of in de weelderige tuin aangesneden worden. Jullie kunnen bij Slot Doddendael terecht met een klein gezelschap in een intieme ruimte of voor een grandioos huwelijksfeest tot 650 personen. Wij helpen jullie een programma samen te stellen dat het beste bij jullie past. Van intiem tot uitbundig, van stijlvol tot ongedwongen. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor jullie trouwfeest in een echt kasteel.

Slot Doddendael...een ontdekking!


Tijdens je bezoek wordt je meegenomen door de geschiedenis van het kasteel en de omgeving, maar zijn het comfort en het serviceniveau aangepast aan de hoge eisen van de huidige tijd. Deze combinatie zorgt voor een betoverende ervaring. Midden in de provincie Gelderland is Slot Doddendael echt een unieke trouwlocatie.

Alles is mogelijk


Op Slot Doddendael is alles mogelijk en wordt er volledig ingespeeld op jullie wensen. Wij bezorgen je een onvergetelijk huwelijksdag. Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Slot Doddendael is een officiële trouwlocatie. Het is dus niet nodig heen en weer te rijden naar het gemeentehuis. Ook is het mogelijk de trouwceremonie buiten te laten plaatsvinden. Onder de oude kastanjeboom met uitzicht over de gracht of juist in de boomgaard met het witte slot op de achtergrond! Willen jullie een festival wedding in de boomgaard, dineren aan één lange tafel en zelfs het avondfeest tot in de vroege uurtjes? Wij adviseren jullie graag!

Aandacht voor details


Jullie kunnen kiezen voor een intieme bruiloft met een twintigtal gasten in een beperkt aantal vertrekken, of gebruik maken van het hele kasteel met als afsluiting een groots feest voor honderden gasten met een dj of band. Willen jullie een klassieke bruiloft, of liever een bruiloft met een modern tintje? Een informeel buffet of een tot in de puntjes verzorgd gastronomisch diner? Wij werken niet met cateringbedrijven, maar hebben een eigen keuken met ambitieuze  koks die graag werken met seizoensgebonden producten en uiteraard onze eigen kruiden en groenten uit eigen tuinen en boomgaarden. 

Boomgaard


De mogelijkheden op het landgoed zijn zeer divers. In de Slotkelder hebben wij een gezellige brasserie. Brasserie Baronne is geopend donderdag tot met zaterdag van 17 uur en zondag voor lunch en diner vanaf 12 uur. Naast de verschillende ruimtes binnen het Slot is er ook de mogelijkheid om te trouwen in de boomgaard. Deze boomgaard is een prachtige plek om het sprookjesachtige huwelijk te beginnen, sfeervol te picknicken of te genieten van een aperitief of diner. Het fruit wat groeit in deze boomgaarden wordt weer verwerkt tot heerlijke stropen en confituren zoals bijvoorbeeld kweeperengelei of de appelcider. Deze Dodden-deli producten worden verkocht in de Brasserie. Deze weckpotjes kunnen ook gepersonaliseerd worden met jullie naam of eigen etiket. Een leuke herinnering voor jullie gasten aan deze waanzinnige dag!

Overnachten

Slot Doddendael beschikt nu ook over twee unieke kasteelkamers een een prachtige suite om te blijven overnachten na jullie huwelijksviering, feest of gewoon voor een heerlijk weekend weg. Deze prachtige en ruime kamers met authentiek balkenplafond zijn van alle gemakken voorzien. De romantische kasteelkamers en suite kijken uit op de binnenplaats, de boomgaarden en het landgoed. Deze kamers zijn voorzien van een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. 's ochtends kunnen jullie heerlijk genieten van ontbijt op jullie kamer. Een unieke ervaring om jullie waanzinnige dag af te sluiten!

Wil je meer lezen over Slot Doddendael? bekijk de advertorial

Adres Binnenweg 2
6644 KD Ewijk
Telefoon Tel: 0487-521862
Bezoek de website