Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De meest romantische suite

De meest romantische suite van Nederland is eigenlijk voor iedereen verschillend. Sommigen denken bij een romantische suite namelijk direct aan rozenblaadjes, chocolade, champagne, aardbeien en een zwoel muziekje. Niet iedereen is zo zoetsappig en sommigen houden van een heel ander soort romantiek. De hotels in Nederland doen erg hun best om verschillende soorten romantische bruidssuites aan te bieden, en daar zitten heel wat prachtige suites tussen. Toch hebben veel romantische suites wel een aantal dingen gemeen.

Romantische voorwerpen

Een romantische suite bestaat niet zonder luxe en voorwerpen en voorzieningen die een suite daadwerkelijk romantisch maken. Wat zou jij wel kunnen missen in een romantische suite zonder dat jouw nacht minder perfect wordt? Nou, precies… niks dus. Bij het boeken van een romantische suite willen we wel champagne zien, een bubbelbad tot onze beschikking hebben en een lekker muziekje op kunnen zetten. Er mogen hapjes staan die we elkaar kunnen voeren, zoals inderdaad aardbeien met chocolade of slagroom.

Vrouwen willen hun haren kunnen föhnen zodat ze niet met koud haar in bed hoeven te kruipen

Een romantische suite mag ook wel een zithoek hebben, een prachtig uitzicht, een tv, een balkon, internet, een openhaard of sfeerhaard, uiteraard een giga bed en eigenlijk ook wel koffie- en theevoorzieningen voor in de ochtend. Veel romantische suites hebben ook een hartvormige whirlpool of ligbad (aww), soms met rainmaker of stoomfunctie. Heerlijk!

Een minibar is in verreweg de meeste gevallen ook aanwezig in de romantische suite

En geen zorgen: de prijs van het gebruik van die minibar zit vaak bij in de kamerprijs. Wat een romantische suite helemaal afmaakt is het gebruik van hotelpantoffels en kamerjassen of badjassen. Bovendien zijn er vaak in het hotel zelf ook nog tal romantische activiteiten te ondernemen, zoals massages. Maar je kunt natuurlijk ook op je romantische suite blijven plakken… geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation