Senfina Bruidsmode Zowel voor de bruidegom als gelegenheidskleding

Senfina Bruidsmode Senfina Bruidsmode
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Senfina Bruidsmode Vraag informatie aan
Stationsstraat 48
4611 CD Bergen op Zoom

Over Senfina bruidsmode

Onze deuren staan open voor de bruid van NU!  Voor de aanstaande bruid, maar zeker ook voor de moeder en familie van het bruidspaar of voor elke andere feestelijke gelegenheid.

Eigenaresse Jessica van de Kasteele heeft altijd de droom gehad een bruidsmodezaak te hebben. Die droom is realiteit geworden met een bruidsmodezaak in Bergen op Zoom. Ze heeft zelf jaren als mannequin bruidsmodeshows gelopen. En weet ze als geen ander de trends in bruidsmodeland. Ze heeft zich als doel gesteld om jouw de mooiste dag van je leven te bezorgen. Met haar team staat ze voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. Ze luistert naar jouw wensen en zorgt ze er voor dat je het stralende middelpunt wordt op je huwelijksdag. Er wordt zelfs een stapje verder gezet om ook bijvoorbeeld de bruidsmake-up te verzorgen. En samen met onze zakenpartners kunnen we tot een totaalplaatje komen.

Senfina Bruidsmode staat voor oneindig veel mogelijkheden! We maken elke bruid uniek door elke bruidsjurk een persoonlijke touch te geven in ons eigen atelier.

Een bruidsjurk kopen is een belevenis; wij houden daar rekening mee! Met onze gastvrijheid en service; een bruid moet zich bij ons thuis voelen en dat ze ervan verzekerd is dat haar bruidstoilet bij ons in goede handen is. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Vicky

Op 10 sep 2018

Wat een prachtige zaak, ontzettend goed geholpen! Ik heb mijn droomjurk hier gevonden! Aankomende woensdag mag ik er een hele dag van genieten! Ik zal ook iedereen aanraden om een kijkje te nemen!

Lian

Op 14 jun 2018

Ben ze geweldig geholpen ging voor simpel maar kwam met een prachtige jurk naar buiten ben op curacao getrouwd 10-03-2018 jurk in de koffer kwam er kreukvrij uit was een geweldige dag senfina is zeker een aanrader voor de aanstaande bruiden bedankt voor de goede zorgen

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation