Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Zo vind je de perfecte trouwjurk!

Ga je binnenkort trouwen? Yes, dan mag je eindelijk een paar van die prachtige trouwjurken passen! Maar hoe vind je nu precies die perfecte jurk voor jou? Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.
perfecte trouwjurk

Trouwjurk passen


Heb je al een eerste passessie ingepland? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent. Ga bijvoorbeeld van tevoren op internet op zoek naar een aantal trouwjurken die jij mooi vindt, en neem die foto’s mee naar de passessie. Zo kan de verkoper gelijk zien wat je wel en niet mooi vindt, en kan zij de juiste jurken uitzoeken uit het aanbod. Maar laat je ook eens verrassen door een jurk die je zelf misschien niet zo gauw had uitgekozen. Wie weet staat die je namelijk hartstikke mooi!

perfecte trouwjurk

Wie neem je mee?


Natuurlijk kun je alleen naar de passessie, maar het is veel gezelliger om familie of vrienden mee te nemen die je goed kennen en ook precies weten wat jij mooi vindt. Zo kunnen zij je helpen in het maken van de moeilijke beslissing. Wanneer je zo snel mogelijk je perfecte trouwjurk wilt vinden, dan kun je het beste kiezen voor het traditionele gezelschap: je ouders, je schoonmoeder en je zus. Je ouders willen natuurlijk dat je straalt op je grote dag, je schoonmoeder kan ervoor zorgen dat het pak van je partner goed past bij de trouwjurk, en je zus weet precies hoe ze je door een passessie heen kan slepen wanneer het je allemaal iets teveel wordt. Wil je er een onvergetelijke dag van maken? Dan kun je er ook voor kiezen om trouwjurken te gaan passen met je vriendinnen of bruidsmeisjes. Ook zij willen dat je straalt op de grote dag, en hoe leuk is het om er een echte meiden trip van te maken!

perfecte trouwjurk

De essentials van het passen


Naast de trouwjurk zelf, zijn er nog andere belangrijke zaken die de bruidslook helemaal compleet maken. Bijvoorbeeld de bruidslingerie, want deze moet natuurlijk mooi staan onder de trouwjurk. Zorg er voor de passessie voor dat je huidskleurig ondergoed aan hebt, om zo doorschijnen te voorkomen. Naast de lingerie, zijn ook de bruidsschoenen belangrijk. Heb je nog geen bruidsschoenen aangeschaft voor de eerste passessie? Draag dan schoenen met ongeveer dezelfde pasvorm als de bruidsschoenen die je voor ogen hebt. Denk daarbij aan de hoogte van de hak, het soort hak, of misschien zijn de bruidsschoenen die je op het oog hebt wel helemaal plat.

perfecte trouwjurk
© Rosa Clara | Catwalker | Shutterstock.com

Lengte van de jurk


De mogelijkheden van trouwjurken zijn eindeloos. Zo heb je korte, middellange en lange jurken, of een mix. Onthoud dat de jurk vooral goed bij jou als persoon moet passen, en dat je er een hele dag in rond moet lopen. Maar heb je ineens je droomjurk gevonden, en heeft deze een andere lengte dan je in eerste instantie in gedachten had? Laat die eerdere gedachten dan ook gewoon lekk
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation