NinasBruidsmode Ninasbruidsmode in Franeker is al vele jaren een begrip in Friesland en ver daarbuiten.

NinasBruidsmode NinasBruidsmode
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
NinasBruidsmode Vraag informatie aan
Dijkstraat 69
8801 LT Franeker

Bruidsmode Friesland

Ninasbruidsmode in Franeker is al vele jaren een begrip in Friesland en ver daarbuiten. Ons assortiment trouwjurken bestaat uit meerdere collecties van bekende bruidsmode merken die allen te vinden zijn op onze website. Ninasbruidsmode is tevens gespecialiseerd in bruidsjaponnen voor de bruid met een maatje meer.

Waarom zou je naar Ninasbruidsmode gaan? Er zijn toch genoeg winkels bij je in de buurt? Nou heel simpel eigenlijk: Wij doen er alles aan om “jouw” trouwjurk ook echt van jouw te laten worden. Naast de wensen van de a.s. bruiden, waar we heel goed naar luisteren, helpt onze eigen creatieve eigen inbreng je vaak ook op ideeën.

Al onze trouwjaponnen worden op maat gemaakt door onze coupeuses zodat jouw droomjurk perfect aansluit op je figuur. Op de website willen wij je een indruk geven van de collecties die je bij ons in de winkel aantreft. In onze winkel en op deze website laten we zien dat een trouwjurk niet duur hoeft te zijn. Bij NinasBruidsmode vind je al een prachtige bruidsjurk vanaf € 549,-

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rianne

Op 04 sep 2018

Ik heb gisteren mijn prachtige jurk op mogen halen, helemaal blij mee! Ik zou Nina's iedereen aan kunnen raden, er wordt goed geluisterd, ze zijn eerlijk, en ondanks de drukke tijd wordt er alle tijd genomen. Service is ook hartstikke goed!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation