Mooi van binnen Mooi van buiten Voel je zelf optimaal op je trouwdag en straal

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Mooi van binnen Mooi van buiten Vraag informatie aan
Houtrijk 1
2151 DV Nieuw-Vennep

Straal jij uit wie je werkelijk bent? Hoe voel jij je?

Jullie gaan trouwen! Jullie gaan een geweldige dag beleven!

Natuurlijke Bruidsmake-up

Wil jij helemaal jezelf zijn op je trouwdag? Wil jij graag een natuurlijke bruidsmake-up?
Een sprankelende uitstraling? Ook op de foto's goed overkomen?
Ik kan jouw persoonlijkheid nog meer laten stralen, zodat je op je trouwdag helemaal jezelf bent.
14 jaar lang heb ik bruiden advies mogen geven bij de aanschaf van hun bruidsjapon. In die tijd ben ik reeds begonnen met het geven van bruidsmake-up.
Door en naast mijn werkzaamheden,gedurende mijn hele loopbaan, ben ik bruidsmake up blijven verzorgen.
In een proefsessie bespreken we jouw wensen en laat ik zien wat mogelijk is en goed voelt voor jou.

Bezoek ook eens mijn facebook pagina

Natuurlijk afslanken

Voor deze mooie dag, wil je jezelf fit en vitaal voelen. Een goed gevoel hebben over jezelf.
De trouwkleding kunnen passen, zoals je dat graag zou willen.
Wil jij dat ook zo graag? Wat kilotjes minder maar vooral goed in je ''vel''zitten. Door de drukke periode die de voorbereidingen meestal met zich meebrengen, wordt een gezond voedingpatroon vaak vergeten. Dan moet je ineens van jezelf "'lijnen'' omdat de bruidsjurk moet passen. Is dat een optimale actie? Nee, niet echt en kan je voedingadvies waar je zelfs na je trouwdag nog iets aan hebt jou helpen.
Betekend dat voor jou dat je wat ondersteuning kan gebruiken in je voedingspatroon of wellicht je beweegpatroon?
Dat kan en d.m.v. een gratis sessie van 30 minuten bespreken we samen hoe dit kan werken voor jou.
Zodat je je met energie, een vitaal lichaam van je trouwdag kan genieten.

Omgaan met stress / spanningen

Er zullen stress momenten kunnen zijn en spanningen met zich mee kunnen brengen. Deze hebben we altijd in ons leven en extra als we met een deadline te maken hebben zoals een trouwdag.

Kan jij hier nu niet goed mee omgaan? Krijg je er klachten van? Hoe zou het dan voor je zijn als je leert , ervaart hoe dit wel er mee omkunt gaan met de stress en er niet door van streek raakt.
Zodat je kunt genieten van de voor bereidingstijd en je trouwdag. Als extra zal je er voor andere momenten in je leven dit ook altijd kunnen toepassen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mieke

Op 12 jan 2021

Ja ze is echt een kunstenares met make-up. Ik heb veel geleerd van haar: voor zowel een snelle make-up voor overdag en een iets uitgebreidere voor een avond uit. Ik snap wel dat mensen haar graag vragen voor hun bruidsmake-up maar ook voor de bruidsmeisjes/haar moeder/schoonmoeder etc. Of voor foto's bij een sollicitatie of op LinkedIn etc.

Denise

Op 05 feb 2019

De dag dat je trouwt, is een dag met een gouden randje. Je staat met je lieve aanstaande de hele dag in het middelpunt. En dan wil je er perfect uitzien. Monique-Cécile heeft die dag mijn make-up verzorgd. Ik was gewend mijn eigen make-up best zwaar aan te zetten. MC heeft mij laten zien in een proefsessie dat het ook anders kan. Wel make-up hoor, alleen heeft ze andere technieken en kleuren gebruikt en mij zelfs een hele natuurlijke en zelfs sprankelde uitstraling gegeven. Ik neem normaal er niet de tijd voor. Door MC voelde ik mij de hele dag de mooiste! De jarenlange ervaring van MC kwam ook geweldig goed van pas! Ik heb haar meegevraagd om te helpen mijn droomjurk uit te zoeken. Bedankt MC, voor je inzet, enthousiasme en goede tips!

Wendy

Op 31 jan 2019

Wat was onze dag geweldig , mede dankzij jou lieve Monique !Wat was ik onzeker over me make up en wat haalde jij die onzekerheid goed bij me weg... je liet me letterlijk stralen !!! Nu help je me, 2.5 jaar later met afvallen en je tips zijn zo fijn!! Bedankt liefs wendy

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation