Marion Bentlage Ceremoniezangeres

(0)

Beoordeel

Licht klassieke zangeres bij uw huwelijksceremonie

Ceremoniezangeres bij uw huwelijkdienst

Als sopraansoliste verzorgt Marion graag de licht klassieke zang tijdens de huwelijksdienst.

Marion zong in verschillende koren, waaronder Studio ‘65 Vocaal Theater en Kamerkoor Twente in Enschede en Capella Aequorea in Lelystad en Kamerkoor Lelystad. Bij Theaterkoor Caecilia in Kampen heeft ze een flink aantal hoofdrollen vertolkt zoals Valencienne (Die lustige Witwe), Mimosa (The Geisha), Mabel (The pirates of Penzance), Arsena (Der Zigeunerbaron), Fleurette (Barbe Bleu), Marie (Zar und Zimmerman), Yum Yum (The Mikado) en Hodel (Anatevka), Mathilde (Foxtrot) en Rea de Vries (Amerika Amerika).

Op oratoriumgebied soleerde zij in de Messe solennelle de Sainte-Cécile van C. Gounod, het Magnificat van A.Vivaldi en het Magnificat van J.S. Bach.

Met Vocaal Ensemble “Elumage” trad zij diverse keren op bij het Flevo's Mannenkoor in De Meerpaal in Dronten en bij het Colombinehuis in Biddinghuizen.

In 2015 maakte ze deel uit van het ensemble "Toen was muziek heel gewoon" in de Kloostertuin Elburg. In 2016 speelde en zong ze mee in het historische openluchtspel Willem van Oranje eveneens in de Kloostertuin in Elburg.

06-13381697

Dronten

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Dronten

06-13381697