Mariage Bruidsmode

(1)

Beoordeel

Betaalbare Bruidsmode/Trouwjurken van topmerken!

➳ Prachtige bruidsmode van topmerken

Het is zover: de liefde van uw leven heeft u ten huwelijk gevraagd en u heeft natuurlijk ja gezegd. Na het plannen van een datum en het vastleggen van de locatie wordt het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de jurk van uw dromen. En natuurlijk een bijpassend pak voor de bruidegom. Voor prachtige bruidsmode voor zowel dames als heren, van de meest bekende merken, bent u bij Mariage Bruidsmode aan het juiste adres! In het nostalgische pand van Mariage Bruidsmode in het Brabantse Geldrop staan onze enthousiaste medewerkers en gediplomeerde coupeuses graag voor u klaar.

➳ Veel meer dan bruidsmode alleen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor prachtige bruidsmode, maar uiteraard ook voor de bijbehorende accessoires en schoenen, speciale gekleurde jurken, kleding voor uw bruidsmeisjes en -jonkers en cocktail- en gelegenheidskleding.

➳ Outlet Store

En ook als uw budget wat kleiner is, slaagt u gegarandeerd in onze bruidsmode outlet. Op de eerste verdieping hebben we namelijk een grote outlet store waar we trouwjurken hebben hangen van voorgaande collecties. Tevens hangen er in onze outlet trouwjurken van goedkopere bruidsmerken. 

Zo hebben we voor bijna elke bruid dé perfecte droomjurk hangen. Kom gezellig passen bij Mariage Bruidsmode onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Met liefdevolle groet,
Het Mariage Bruidsmode team

040- 2869165

Adres: Parallelweg 26e 5664 AD Geldrop

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Leanne

5

op 14-06-2018

Hele fijne ervaring gehad. Dit was de eerste zaak waar ik geweest ben en ik heb niet meer verder gekeken. De eerste keer meteen mijn jurk gevonden, heel fijn geholpen. De twee pas sessies met de coupeuse ben ik wederom heel fijn geholpen. Gisteren uiteindelijk mijn jurk meegenomen, helemaal blij!!

Ga naar een verwante categorie

Parallelweg 26e

5664 AD Geldrop

040- 2869165