Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Maarten Rietdijk Films Trouwfilms met een écht verhaal

5 (10 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Maarten Rietdijk
E.P. van Ooijenstraat 20
5308 KE Landelijk

Mijn trouwfilms bekijken? Klik hier!

Mijn naam is Maarten Rietdijk. Als videograaf maak ik een écht verhaal van jullie bruiloft. Een trouwfilm waarmee jullie kunnen terugkijken op al die speciale momenten van jullie trouwdag. Van het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien op de dag van de bruiloft, tot de persoonlijke geloften en natuurlijk de ceremonie: ik, als videograaf zorg ervoor dat alles tot in detail wordt vastgelegd. Zo wordt jullie trouwfilm veel meer dan alleen beelden met muziek.

De waarde van een trouwfilm.

Die lach, die traan, die knuffel van je beste vriendin, jullie zitten helemaal in het moment en jullie trouwdag vliegt voorbij. Waarschijnlijk hebben jullie niet eens alles meegekregen. Met een trouwfilm hebben jullie de meest waardevolle herinnering van jullie bruiloft. Niet alleen voor nu, maar ook voor later, voor jullie kinderen.

Kosten trouwfilm

Benieuwd naar de kosten om mij als videograaf in te huren op jullie bruiloft? Prijzen voor een trouwfilm beginnen in 2023 vanaf €1499.

* Voordeelpakket
* Trouwfilm 10-12 minuten
* Tweede videograaf
* 10 uren aanwezig
* Volledige ceremonie (3-5 camerastandpunten)
* 4K resolutie
* Drone opnames
* Oplevering via unieke USB

Bekijk website
+2 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Henri & Maartje

Op 06 dec 2022

Maarten heeft onze trouwdag op een onvergetelijke manier vastgelegd! Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en heeft dit allemaal verwerkt in de uiteindelijke film. Maarten is rustig, werkt professioneel en snel. Echt een aanrader voor het vastleggen van één van de mooiste dagen van je leven!

Jan & Esther

Op 28 nov 2022

"Op 9 september 2022 zijn wij getrouwd. Lang hebben we getwijfeld om naast een fotograaf ook een videograaf te laten komen zodat we niet alleen foto’s maar ook bewegend beeld zouden hebben. We zijn tot op heden nog steeds super blij dat we de knoop hebben doorgehakt en dat Maarten onze dag op film heeft vastgelegd. De beelden zijn werkelijk fantastisch en samen met de muziek onder de film bezorgt dit nog elke keer tranen in onze ogen en een brok in ons keel wanneer we de beelden terug kijken. Het is een blijvende herinnering waarop de trouwdag met alle emoties en prachtige momenten zo mooi weergegeven zijn. Ik kan het iedereen aanraden om Maarten te laten komen om deze bijzondere momenten op film vast te laten leggen. Het is naast foto’s absoluut een heel kostbaar bezit waar je met heel veel liefde naar terug gaat kijken."

Jort & Marleen

Op 28 nov 2022

"Maarten werkt professioneel en komt zijn afspraken na. We zijn super blij met het eindresultaat!!"

Thomas & Liesanne

Op 28 nov 2022

"Heel blij met onze trouwfilm gemaakt door Maarten. Er was veel ruimte voor overleg qua beelden en achtergrondmuziek en het resultaat is prachtig geworden!"

Oscar & Laura

Op 28 nov 2022

"Wij zijn onwijs blij met het eindresultaat van onze trouwfilm. Maarten communiceert duidelijk, is betrouwbaar en luistert naar je wensen. Onze trouwfilm is een ontzettend mooie weerspiegeling van onze dag, mooi en creatief in elkaar gezet. Wij zijn ontzettend tevreden over Maarten!"

Stephan & Wendy

Op 28 nov 2022

"Na wat research terecht gekomen bij Maarten omtrent het filmen van onze ceremonie en ons avondfeest. Communicatie verliep zeer soepel. Niks is teveel en vrijwel alles is mogelijk. Tijdens onze grote dag hadden we nauwelijks in de gaten dat hij aanwezig was. Het eindresultaat is prachtig geworden en we zijn dan ook zeer blij dat we Maarten hebben ingeschakeld!"

Klaas & Thirza

Op 28 nov 2022

“We zijn heel blij met het resultaat van onze trouwfilm welke Maarten gemaakt heeft. Hij heeft alles heel mooi in beeld gebracht, en vinden de audio die hij gebruikt de film compleet maken. Maarten werkt professioneel en is rustig aanwezig. De film is een mooie, blijvende herinnering aan onze dag!”

Bob & Nicole

Op 25 nov 2022

“Maarten heeft een prachtige trouwfilm gemaakt van onze bruiloft. Alle ontroerende momenten zijn prachtig vastgelegd en door een 2e videograaf hebben we bijzondere beelden van onze geloften. Doordat hij precies weet wat hij in de trouwfilm wil laten terugkomen is hij ook echt compleet geworden. Een echte vakman!”

Aardjan & Annelotte

Op 25 nov 2022

“Wij zijn ontzettend blij dat Maarten onze bruiloft heeft kunnen filmen. Wij hebben na onze bruiloft een prachtige trouwfilm ontvangen, die wij al vele malen met plezier bekeken hebben. Top kwaliteit! Bedankt dat je onze videograaf was!”

Rick & Myrthe

Op 25 nov 2022

"Wij hebben online lang gezocht naar een videograaf voor onze bruiloft. De meeste vielen voor ons al snel af, omdat het geluid niet goed was. Bij Maarten hoorden wij direct dat hij hier over na gedacht heeft. Mede hierdoor is het een fantastische film geworden. Maarten heeft alle momentjes waarvan je dacht ze niet nogmaals te beleven vastgelegd. Hierdoor zijn we elke keer wanneer we de film kijken terug op onze prachtige dag. Maarten is gedurende de dag rustig en geeft duidelijke aanwijzingen. Je voelt je direct op je gemak. Wat ons betreft is Maarten Rietdijk echt een aanrader!"

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Gerelateerde artikelen
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation