Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een unieke trouwvideo

Er wordt veel vaker aan een mooi album gedacht dan aan een geweldige trouwvideo. Het woord ‘video’ is inmiddels ook al iets verouderd, maar de techniek achter het begrip ‘trouwvideo’ totaal niet. Je kunt een volledig cineastische trouwvideo laten maken, alsof jullie bruiloft een ware film is. Supermooi!

Drones gebruiken op je bruiloft

Er is veel ophef in het nieuws geweest over drones. Het zou de privacy schaden van mensen. De drone is echter voor vele toepassingen ook een hele mooie uitvinding; ook voor het maken van een trouwvideo. Want zeg nou zelf, opnames vanuit de lucht van jullie bruiloft zijn toch fantastisch? Beeld eens in dat het moment van het jawoord vanuit de lucht wordt gefilmd, haarscherp, ingezoomd op de ringen die om de vingers worden geschoven en dan de bezegelende kus…

Toegevoegde waarde

Wat mag je verwachten van een trouwvideo? Een trouwvideo heeft twee aspecten waarmee het de foto ruim verslaat. Het ene aspect is natuurlijk het bewegende beeld in plaats van stilstaand beeld en het tweede aspect is geluid. Muziek en andere geluiden kunnen zeer krachtige emoties losmaken en maken een trouwvideo fenomenaal. Bij de meeste standaardpakketten voor trouwvideo’s krijg een aantal uur aan materiaal (ruw) op een memorystick, één videoclip van een afgesproken aantal minuten op de hoogste kwaliteit en uiteraard de professional die de hele dag meeloopt (meestal standaard 8 uur) om de trouwvideo te filmen.

Je kunt zo’n pakket altijd uitbreiden en meer opties kiezen, bijvoorbeeld de eerder genoemde drone

Bij de meeste professionals voor trouwvideo’s kun je op de websites eerder gemaakte video’s bekijken, zodat je weet waarin je investeert. Wij kunnen het zeker aanraden om eens een hedendaagse trouwvideo te bekijken, ze zijn werkelijk adembenemend en je kunt er heel veel inspiratie uit halen.

Tekst: Sanne van Bortel

Gerelateerde artikelen
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation