Koetsen.nl - Jacob van den Broek De mooiste koetsen voor de mooiste dag van uw leven

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Koetsen.nl - Jacob van den Broek Vraag informatie aan
Noorddammerweg 39
1424 NW De Kwakel

KOETSEN.NL

Stijlvol vervoer op de mooiste dag van je leven met de trouwkoetsen van www.koetsen.nl - Jacob van den Broek. Alle koetsen zijn beschikbaar met spierwitte Gelderse paarden, of gitzwarte Friese paarden, alles tot in detail verzorgd. Ons bedrijf verzorgt sinds 1964 trouwvervoer met perfect verzorgde koetsen, glanzende paarden en koetsiers in onberispelijk livrei. Wij verzorgen met onze trouwkoetsen ritten door geheel Nederland. Graag nodigen wij u uit om bij ons op de site naar ons aanbod koetsen te kijken, en schroom niet om ons te bellen of mailen voor informatie, beschikbaarheid of prijzen.

Onze koetsen en paarden

Bij koetsen.nl  heeft u keuze uit 20 verschillende modellen en kleuren, zowel open als gesloten. Van 2 personen voor het bruidspaar tot 16 personen voor vervoer van familie en vrienden. Alle koetsen zijn tot in de puntjes gerestaureerd en staan glimmend voor u klaar. Ook de paarden,  zowel de witte schimmels als de gitzwarte Friese paarden zijn allen betrouwbaar en goed getraind. Als de paarden niet worden inzet voor één van onze koetsen kunnen ze vrij buiten lopen en ravotten met elkaar in één van onze weilanden.   

Een goede service

Als u de trouwkoetsen huurt bij koetsen.nl kunt u rekenen op een ouderwetse en degelijke service. Vele bruidsparen gingen u voor en wij kunnen berusten op een lange ( sinds 1964 ) en goede reputatie. Het moet vooral een dag worden waarop het bruidspaar het stralende middelpunt is en zich geen zorgen hoeft te maken over praktische dingen. Onze vakkundige koetsiers stralen rust uit en helpen waar nodig. Alles moet naar wens zijn.

Bekende Nederlanders koetsen.nl

Dankzij onze kwaliteit en service hebben wij al vele bekendheden mogen vervoeren in onze trouwkoetsen. In de begin jaren 60’ was het huwelijk van Willeke Albertie onze eerste bruiloft die landelijke bekendheid maakte. Vele volgden. Zo ook de bekende voetbal huwelijken van  onder andere Patrick Kluivert met Angela en Rafaél van der Vaart met Sylvie Meis. Ook de Amsterdamse volkszanger manke Nelis maakte gebruik van onze koetsen. 

Koetsen.nl op tv

In de uitzendingen van “in de ban van de trouwring “die in november 2018 wordt uitgezonden op tv is de glazenkoets met 2 prachtige witte paarden van koetsen.nl te zien.

Koetsen.nl voor verschillende gelegenheden

Sinds begin jaren ’60 is Jacob van den Broek hét vertrouwde adres voor het huren van de mooiste trouwkoets met witte paarden voor uw bruiloft. Diverse koetsen verhuur, geschikt voor meerdere personen voor kleine en grote evenementen. Of een stijlvolle witte rouwkoets of zwarte rouwkoets voor een waardig afscheid.

Veiligheid

Koetsen.nl is in het bezit van het Veiligheidscertificaat welke is uitgeven door Stichting Veilige Paardensport.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rik

Op 05 dec 2018

Getrouwd 22-5-2015 en nog steeds een mooie herinnering en ook het aanzoek gedaan met een schimmel van Jack van den Broek, als prins op het WITTE PAARD. Wat ook tot in de puntjes verzorgd was, ik heb er geen omkijken naar gehad. In een woord TOP

Yentl

Op 05 dec 2018

Koetsencentrale Jacob van den broek is een absolute aanrader. Wij hebben ze geboekt voor onze bruiloft en de koets maakte voor ons het plaatje echt af. Alles is van begin tot eind echt vlekkeloos verlopen! En er is was duidelijke communicatie en ze dachten ook echt met ons mee.

Wendel & Danielle

Op 30 aug 2018

We hebben echt een super dag gehad. En voor iemand die eigenlijk niet zo veel met paarden en koetsen heeft heb ik toch een geweldige dag, rit en fotoshoot gehad. Ik raad jullie ook bij iedereen aan.

Johan & Joyce

Op 30 aug 2018

Wij zijn 7-7-2018 getrouwd en hebben ons laten rijden met n koets. Dit bedrijf heeft service en professionaliteit hoog staan. Voor n koets moet je zeker hier zijn. Niks is te gek en alles kan. N echte aanrader. Nogmaals bedankt jongens het was te gek

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation