Sprookjesachtige witte koets

Heb je bij het kijken van een Disney film waarin een zekere slechte koningin voorkomt ooit een witte koets gezien voor de schurk? Alleen prinsessen en mensen met een puur hart worden rondgereden in een witte koets. En dat is precies de reden dat ook jullie op de bruiloft in een witte koets zouden moeten zitten: jullie gaan trouwen en staan volledig in de spotlights, iedereen gunt jullie het allerbeste en allermooiste.

Sprookjesachtige witte koets

Geloof in je eigen sprookje


Voor sommigen voelt het geheel van de bruiloft soms onwerkelijk aan, alsof ze in een sprookje zitten. Als je alle hectiek en drukte van het geregel van de bruiloft wegneemt, dan lijkt dat inderdaad sterk op een sprookje waarin je bent beland. Weet jij nog in welke kleur de pompoenkoets van Assepoetser verandert nadat de goede fee hem omtovert? Juist, een sprankelende witte koets met veel glinsterends. Een prachtige koets met geweldig mooie paarden ervoor, uiteraard ook wit. Niet alleen de witte koets, maar ook de paarden ervoor kunnen prachtig opgetuigd worden.

Koetsier


De koetsier die erbij hoort draagt vaak zelf ook een prachtig pak en zorgt ervoor dat de paarden in hun mooiste tuig lopen. Soms met bellen, soms met prachtige versiersels en soms met hele mooie pluimen op hun hoofd. Een witte koets is op heel veel plekken te huren en je kunt een witte koets echt op uiterlijk uitkiezen. Past een witte koets met roze accenten beter bij jouw karakter? Of zie je liever de witte koets in combinatie met goud of met stijlvol zwart leder?

En wil je graag vervoerd worden in een open of dichte witte koets? Veel aspecten hangen af van het seizoen en het weer, maar de romantiek en de sfeer die een witte koets met zich meebrengt zal altijd hetzelfde blijven. Succes met het uitzoeken van jullie vervoer!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation