Kaya Sieraden Sieraden voor bruid en bruidsmeisje

Kaya Sieraden Kaya Sieraden
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kaya Sieraden Vraag informatie aan
Bosuilstraat 9
2333 VD Leiden

Sieraden voor Bruid en Bruidsmeisje, om de speciale dag nooit te vergeten!

Mama en haar mini-me

Gaat mama trouwen? Je kleine meid is vast super trots wanneer ze samen met mama een matching setje mag dragen. Een armbandje of kettinkje met een verhaal, dit sieraad zal voor altijd een prachtige herinnering bij zich dragen. Een lief en stralend cadeautje voor een stralende meid. Deze speciale dag zal ze dankzij het lieve sieraad nooit meer vergeten.

Bruidsmeisjes met lief jurkje & bloemen in haar haren

De steun en toeverlaat van de bruid; de bruidsmeisjes! Ook zij mogen deze dag stralen om het moment te vieren. Een prachtig kapsel, een mooie jurk & wat subtiele accessoires maken de outfit compleet. Of het nu om je beste vriendin of je kleine dochter gaat, Kaya sieraden heeft diverse bruidsmeisjes sieraden voor jong & oud! Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige parelarmband of ketting met parel? 

Sieraden met subtiele kleurentinten

Heeft de bruiloft een thema? Een matching sieraad kun je bij Kaya Sieraden vast en zeker vinden. Veelal worden de sieraden in drie kleuren aangeboden: zilver, goud en rosé goud. Daarnaast kun jij jouw sieraad een extra vrolijke touch geven middels een gekleurde swarovski parel. Zo is het plaatje helemaal af! 

Het bruidssieraad = gelijk een mooi bedankje voor je bruidsmeisje

Een bruidssieraad is een mooi cadeau dat het bruidsmeisje op de grote dag aankan. Het armbandje of kettinkje maak je extra persoonlijk door er een bruidsbedeltje aan te hangen. Wat dacht je van 'bruidsmeisje', 'bedankt' of 'ik hou van jou'. Elk bruidsjuweel wordt klassiek ingepakt in een zijden zakje of prachtig Kayadoosje, zo is het gelijk klaar om te geven. Daarna is het bruidssierraad een bijzondere herinnering aan de grote dag. Ook leuk: vraag je bruidsmeisje om hulp middels een sieraad met lief kaartje. Zo hebben we bijvoorbeeld een kaartje met:  'voor het liefste bruidsmeisje'.

Wil je meer lezen over Kaya Sieraden? Ga dan naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ingrid

Op 04 oct 2018

Snelle levering. Nette verpakking. Mooie spullen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation