Juwelier van Dam

Een gouden glans over uw huwelijk? Wij bieden u een ruim aanbod prachtige Trouwringen.

Waarom juwelier van Dam 

Door ruim 35 jaar ervaring in het juweliersvak weten wij als geen ander dat de aanschaf van een sieraad of een mooi horloge een persoonlijk moment is.

De Trouwring Actie

Wij hebben De Trouwring Actie verlengd vanwege groot succes. We nemen zelf de kosten van de herenring voor rekening. Elke heren trouwring kost bij aankoop van een set trouwringen van EGF nu echt 1,00 euro. De Trouwring Actie wordt normaal alleen door de leverancier via ons aangeboden. Wij vinden dit zo’n goede aktie voor deze economische tijd waar iedereen op de kleintjes moet letten.

Verlovingsring

Een speciale ring, voor een speciaal moment.

Bij Juwelier Van Dam in Ermelo bent u aan het juiste adres. Wij inspireren u graag zodat u makkelijker een keuze kan maken. Voor het speciale moment in uw leven hebben wij o.a. prachtige ringen van “Seyes“. Bekijk ook de website van Seyes

Trouwringenshowroom

Trouwringenshowroom bij Juwelier Van Dam in Ermelo heeft allerlei soorten en maten ringen, van leuke basis modellen tot aan de meeste exclusieve trouwringen, met het grootste aanbod van de Veluwe vind u en uw geliefde altijd het mooiste setje trouwringen speciaal voor jullie!

Klik hier voor een virtuele rondleiding

Onze Trouwringenshowroom in Ermelo is gemakkelijk te bereiken, omdat u rondom het centrum gratis kan parkeren en niet ver hoeft te lopen. 

Trouwringenshowroom online

Online vindt u deze gemakkelijk op Trouwringenshowroomermelo

Webshop

Bestel uw sieraad of horloge nu ook op één van onze websites:

Sieradenshop & Horlogeshop

Kom langs in onze winkel in Ermelo of bestel 24 / 7 online in een van onze webshops.


Rubriek(en)
Adres De Enk 11
3851 NV Ermelo
Telefoon Tel: 0341-554168
Bezoek de website