Goudsmid van der Werf

Goudsmid van der Werf Goudsmid van der Werf
Goudsmid van der Werf Vraag informatie aan
Steenakkerstraat 47
6051 JV Maasbracht

Als aankomend bruidspaar kunt U ook uw eigen trouwringen vervaardigen.

Trouwringen algemeen

Trouwringen worden gezien als een symbool van bezegeling van de liefde tussen twee mensen, waar men, zeker tegenwoordig, een eigen invulling aan wil geven door het heel persoonlijk, op het lijf geschreven, ringen van te maken. Ik als goudsmid ben dan de aangewezen persoon om hen  daar bij te helpen en adviseren.

Trouwring ontwerpen

Door met de mensen aan tafel te gaan zitten en een persoonlijk gesprek te voeren kom je er achter waar hun voorkeur qua ontwerp en materialen naar uitgaat. Ook door enkele voorbeelden te tonen, kunnen mensen zich wat beter voorstellen hoe een ring eruit komt te zien. Het is ook heel lastig je vanuit ’t platte vlak,  in te beelden hoe ’n ring er ruimtelijk uitziet, temeer omdat je veelal uitgaat van ’n boven aanzicht van ’n ontwerp.

Trouwring materialen

Er kunnen verschillende materialen gebruikt worden als basis voor trouwringen oa. zilver, geelgoud, witgoud, roodgoud evt. kun je ook titanium gebruiken, alleen is dit materiaal niet te solderen en moeilijker te bewerken is, waardoor de mogelijkheden beperkt zijn.

De verschillende materialen zijn goed samen te combineren, evt. aangevuld met ’n edelsteen, waarvan de diamant de meest voorkomende is, vanwege zijn hardheid ,mooie glans en lichtinval. Uiteraard kunnen desgewenst alle edelstenen in een ring gezet worden, waar echter wel naar gekeken moet worden is de hardheid, hoe zachter de steen, hoe sneller deze slijt.

Het is mooi als je er iets heel persoonlijks van kunt maken, op ’t lijf geschreven, en daar werk ik ook samen met de klant naar toe, per slot is ’t de bedoeling dat deze ringen voor lange tijd met veel genot en comfort gedragen gaan worden.

Trouwringen van oud goud

Het is eveneens mogelijk om OUD GOUD, waar vaak emotionele waarde aanzitten te gebruiken voor de nieuw te creëren ringen. Of gebruik te maken van de vingerafdruk van je partner, een wel heel persoonlijke manier om de liefde en trouw aan elkaar te tonen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Goudsmid van der Werf
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation