Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Floris & van Maurik | catering en events Floris & van Maurik Catering en Events helpt u graag om uw feest tot een onvergetelijke dag te maken!

5 (10 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Energieweg 8
1271 ED Huizen

Heeft u trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Een bruiloft is best een heel werk om allemaal te regelen. Floris & van Maurik Catering en Events biedt ook diverse mogelijkheden voor de totale catering op uw feest. Wij kunnen hapjes voor uw receptie verzorgen, maar ook een prachtig diner behoort tot de mogelijkheden.

Helemaal afgestemd op uw wensen om deze dag zo bijzonder mogelijk te maken. Misschien wilt u wel uw feest in een mooie tuin houden en dan kunnen wij ook voor mooie tenten zorgen. Floris & van Maurik Catering en Events levert totaalcatering. Wij regelen hapjes en drankjes tot aan de complete aankleding van uw feest. Geen feest is hetzelfde doordat wij uitsluitend maatwerk leveren. Neem vrijblijvend contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Wij hebben tevens diverse locaties in onze regio waar we mee samenwerken.

We zijn jullie graag van dienst!

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Judith

Op 21 may 2024

Het team van Floris & Co heeft de catering op onze bruiloft verzorgd. Goede communicatie & lekker eten! Ze denken graag met je mee, staan open om je eigen invulling aan het eten te geven, en stemmen alles goed af.

Annemieke & Michael

Op 21 may 2024

Wij hebben hun ingehuurd voor onze bruiloft en dat is een geweldige keuze geweest. Na een zeer aangenaam kennismakingsgesprek, waarin we hebben aangegeven wat wij ongeveer wilden, hebben zij ons een keurige offerte gestuurd. In de offerte stonden alle drankjes, hapjes, snacks en het menu vermeld en dat zag er erg goed uit. De dag voor de bruiloft is alles keurig opgebouwd en alvast klaargezet. Op de dag van onze bruiloft hebben we werkelijk nergens naar om hoeven kijken. Alles was van het begin tot het einde perfect geregeld en tot in de puntjes verzorgd! We kunnen gerust zeggen dat zij onze mooie dag, nog mooier en unieker hebben gemaakt. Alles was met de hand gemaakt en vers bereidt en dat proefde je er zeker aan af. Geen eten uit potjes of pakjes, maar alles ter plekke door de kok bereidt. Ook het personeel was uitermate vriendelijk. Ze wisten precies wie wat dronk, en niemand is ook maar 1 seconde zonder drankje geweest. Ik kan echt iedereen die een goede cateraar zoekt dit bedrijf aanraden. Niet alleen wij waren zeer tevreden over Floris, ook onze gasten waren lovend over de verzorging tijdens deze bijzondere dag.

Sarah

Op 21 may 2024

Floris & CO gekozen voor de catering van onze bruiloft. Het eten werd met zorg en aandacht voorbereid en we kunnen alleen maar zeggen dat het eten verrukkelijk was. Fijne communicatie en advies, veel ruimte om te overleggen en geduldig! Onze wensen zijn gerespecteerd en dit heeft ervoor gezorgd dat we volop van onze dag hebben kunnen genieten!

Femke & Maurits

Op 21 may 2024

Wij hebben voor Floris gekozen als cateraar voor onze bruiloft en wat was dat een succes! Hij luisterde goed naar onze wensen en vertaalde dit geweldig door naar praktische uitvoering. Werkelijk alles was top en hij heeft mede gezorgd voor de dag van ons leven. Service van het personeel was top, de communicatie vooraf was super, alles verliep strak volgens afspraak en het eten was geweldig bereid. Floris heel hartelijk bedankt voor alles en wij bevelen je ten zeerste aan.

Nadia & Nils

Op 21 may 2024

Deze maand was Floris & Co de cateraar voor onze bruiloft. Zij hebben enorm flexibel met ons meegedacht, waren super helder en snel in communicatie en hebben daarbovenop veel voor ons geregeld. Denk hierbij aan een tent, meubilair etc. Dit verliep enorm soepel wat ons een hoop stress heeft gescheeld. Het eten was niet te vergeten fantastisch! Wij zouden hen aan iedereen aanbevelen.

Paul

Op 21 may 2024

Wij hebben Floris ingehuurd voor ons trouwfeest in onze eigen tuin. Floris verstaat de kunst om je van A tot Z te ontzorgen. De communicatie is vanaf het eerste moment perfect en de dag zelf had niet beter kunnen zijn. We hadden 100 gasten. Iedereen vond het eten en de bediening meer dan perfect. De partymanager en ook Floris zelf en al hun personeel hebben alles perfect gedaan en voelde de sfeer perfect aan en gingen daar bijzonder goed in mee. Dankzij Floris hebben we een onvergetelijke avond gehad. Wij kunnen Floris iedereen aanraden.

daniëlle

Op 21 may 2024

Mega aanrader. Wij hadden Floris voor onze bruiloft. Deze is tig keer aangepast en verschoven ivm steeds wisselende corona maatregelen. Hierbij was Floris & Co telkens weer flexibel en meedenkend. Wij hebben een top feest gehad met walking dinner, waarbij alle gasten ons complimenteerde met het uitstekende eten en service. De top service op locatie zelf werd verzorgd door Mitch (Mr Jay) en dit was helemaal top. Ik gun ieder bruidspaar zo een vriendelijke en servicegerichte hospitality manager!

Roelof

Op 16 jul 2019

Super organisatie en culinaire invulling voor ons huwelijksjubileum, bedankt FLORIS! Aan iedereen aan te raden!

Frederiek

Op 19 sep 2018

Wat een feest om eten van Floris op je feest te hebben!!

Eelco & Fiona

Op 19 sep 2018

Afgelopen weekend genoten van ons feest met heerlijke hapjes die schitterend gepresenteerd werden en mooie wijnen. We werden samen met onze gasten super verzorgd in een ontspannen sfeer.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation