FACELand

(0)

Beoordeel

Face your beauty!

Face your beauty

FACELand is sinds 2013 actief in Nederland. Met zes klinieken in Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Barendrecht en Oegstgeest is FACELand de grootste Injectables kliniek van Nederland. Wij bieden betaalbare schoonheid, dit betekent gespecialiseerde en hoogwaardige kwaliteitszorg voor de scherpste prijs. Onze ervaren specialisten zijn voor iedereen toegankelijk, bieden bijzondere aandacht voor uw persoonlijke wensen en dit vrijwel zonder wachttijden.

Het grote succes hebben wij te danken aan het vertrouwen van onze klanten, daardoor groeien wij met de dag! Niet alleen breiden wij uit met onze vestigingen maar ook met onze expertise. FACELand maakt namelijk sinds 2015 ook plastische chirurgie bereikbaar. Ook met FACELand Chirurgie maken wij grote stappen.

Met een scherp cosmetisch oog kijken wij naar de kleine dingen die wij kunnen verfijnen. Een frisse oogopslag door een wenkbrauwlift. Een sympathieke uitstraling door de hartvorm in het gezicht terug te brengen. Een natuurlijke vulling aanbrengen bij de wangen en jukbeenderen waardoor weer mooie subtiele rondingen ontstaan. Hangende mondhoekjes net even iets subtieler omhoog laten brengen.

088-1014600

Landelijk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

088-1014600