De Bruidstuin

(3)

Beoordeel

Bruidstuin Moda Reina is een van Nederlands grootste Bruidszaken.

Welke trouwjurk past bij je?

Passend bij jou persoonlijkheid. Wij laten je alle mogelijkheden en varianten zien en lopen met jou en je dierbaren langs onze meest uitgebreide presentatie in onze zaak rond en jij wijst aan welke bruidsjurk je graag zou willen passen. Uiteraard staat onze styliste je bij met goede en fijne adviezen, ook op het gebied van sluiers en haaraccessoires.Laat je inspireren en adviseren. Zie hier onder alvast een kleine impressie uit onze uitgebreide collectie bruidsjurken

Deskundig en enthousiast

100% garantie krijg je van ons dat alles perfect vermaakt wordt en dat je trouwjurk perfect eruit ziet op jullie trouwdag. 

Bij de bruidstuin krijg je de zekerheid die je zoekt. Onze stylistes hebben zeer veel ervaring en goede naam staan garant voor een perfecte voorbereiding op je dag. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je deskundig en vooral ook heel enthousiast wordt geholpen. Een trouwjurk uitzoeken is tenslotte een groot feest!

De prijzen beginnen vanaf 299,00 voor trouwjurken en trouwkostuums.

0525-622699

06-50404553

Oostendorperstraatweg 1A 8081 RH Elburg

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Linda

5

op 16-10-2018

Het is een geweldige zaak! Ik ben echt super goed geholpen, en voelde me zo mooi de dag zelf! Alles zat perfect! Super goed geholpen!

Sefanja

5

op 18-07-2018

Kwam er net achter dat ik nooit een recentie geschreven heb, sorry! Maar hier is hij alsnog! :D Ben inmiddels alweer meer dan een half jaar getrouwd, maar ik had er op onze grote dag niet zo mooi uitgezien zonder jullie! Het uitzoeken van mijn droomjurk en later de pasmomenten waren een feestje. Ik voelde me echt op m'n gemak mede door de fantastische zorgen van Sandra! :) Het is een prachtige bruidsmode zaak met genoeg keuze uit prachtige jurken voor elk budget. Waardoor ik bij jullie meteen geslaagd was en nooit een andere zaak heb hoeven te bezoeken. Dat vond ik erg fijn want ik was bang voor een slopende zoektocht. Maar dat bleek helemaal niet nodig. :D Heel erg bedankt! Voor alle gezelligheid, en voor mijn droomjurk natuurlijk!

Gerrianne Van de Groep

5

op 13-06-2018

Hier mijn droom jurk gekocht! Super lief personeel en een hele goede service!

Ga naar een verwante categorie

Oostendorperstraatweg 1A

8081 RH Elburg

0525-622699

06-50404553