Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Blauwe Graaf Wij vertellen jullie verhaal via film

5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Nick de Graaf
Landelijk

Sinds 2018 zijn wij gespecialiseerd in het maken van trouwfilms. In een goede trouwfilm komt alles samen: liefde, geluk, plezier en af en toe een traan. Wij streven ernaar om een trouwfilm te maken die de mooiste dag van jullie leven weerspiegeld. Dat betekent een trouwfilm die de sfeer, liefde en mooie momenten van jullie dag uitlicht. Om een kwalitatief hoogwaardige trouwfilm te maken werken wij met de beste apparatuur in een compact formaat.

De films op onze website zeggen een hoop, maar persoonlijk contact is minstens zo belangrijk. Daarom maken wij het liefst eerst persoonlijk kennis om er zeker van te zijn dat jij weet voor wie je kiest. Dit kan online maar we komen ook graag langs voor een afspraak. Vervolgens praten we verder over het filmen van jullie trouwdag en alles wat daarbij komt kijken. Dan weten jullie meteen wat je van ons mag en kan verwachten.

Hieronder zie je een aantal van onze mooiste trailers. Wil je graag een volledige film zien? Stuur dan een mail naar info@deblauwegraaf.nl

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jerry & Jennifer

Op 30 aug 2023

Uit het eerste kennismakingsgesprek bleek er een goede klik tussen ons. De werkhouding van Nick was professioneel, betrokken en hij levelde makkelijk met ons als toekomstig echtpaar. Het filmen voelde heel natuurlijk aan, we wilden het vooral intiem houden en het met onze naasten vieren. Toen we het videoresultaat zagen van onze trouwdag, herkenden we meteen de stijl als de onze: het was te gek om terug te zien! Het is het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven. Met kleine details en overzicht-shots is dag zeer fraai vastgelegd. Nick weet de kleuren en het natuurlijk licht zeer mooi te vangen met verschillende filmtechnieken. Wij vonden het belangrijk dat we het herkenden zoals we het beleefd hadden. Er zijn momenten op film vastgelegd die ons meteen terug naar de dag en het moment brengen waardoor wij het steeds herbeleven. Daarmee raakt onze film nauw de herinnering van de dag. Voor ons zeer waardevol!

Leonardo & Giuliana

Op 26 sep 2022

On our wedding day we were accompanied by two wonderful professionals who fully captured the spirit of this special day. They managed to catch all the most beautiful moments we experienced with our families and friends while remaining discreet, just as we had requested. We have watched the film a thousand times and each time it is a great emotion to see the breathtaking views, the ceremony and the party, as beautiful in the images as they are in our memories. Thank you!

Philip & Zita

Op 26 sep 2022

Nick heeft samen met zijn tweede videograaf ons enorm grote huwelijk (een diner voorafgaand aan de grote dag met 600 mensen in de kerk en 400 op het feest) op een ongelofelijk knappe manier vast gelegd! Hoe hij in een film van 18 minuten alle hoogtepunten vast heeft kunnen leggen is werkelijk uniek! Wij kijken de film nog steeds met enige regelmaat terug. Ik zou iedereen de blauwe Graaf aan willen raden!

Dyan & Carlijn

Op 14 sep 2022

De Blauwe Graaf was echt de perfecte videograaf voor onze bruiloft! Voor de bruiloft hebben we al onze wensen besproken en Nick dacht daar heel goed in mee. Tijdens de bruiloft merk je de aanwezigheid van de videografen vrijwel niet, en maken ze de mooiste shots zonder dat je het door hebt. Prachtige drone-shots maken de film nog een stuk mooier! Naast het ontvangen van de prachtige trouwfilm, kun je kiezen om bepaalde stukken volledig te ontvangen, zoals de ceremonie of een speech. De Blauwe Graaf zorgt door middel van microfoons dat ook het geluid duidelijk opgenomen wordt! Al met al zou ik de Blauwe Graaf zeker aanraden voor een bruiloft!

Koen & Debby

Op 10 sep 2022

Hij komt erg geloofwaardig over en is in staat om iedere situatie juist in beeld te brengen. De samenwerking tussen Nick en onze fotograaf was fantastisch. Als trouwpaar en gast heb je niet het gevoel dat je continu moet kijken waar de camera's staan en dat alles gescript is. Het aanleveren van de video's was ontzettend snel waarin de juiste sfeer met goede muziek gecombineerd was. De kwaliteit was fantastisch en we kijken de film met veel plezier terug! Trouwen doe je als het goed is 1x en er is niks mooier om dit dan voor altijd vastgelegd te hebben.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Gerelateerde artikelen
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation