DancingComet Events VALUE FOR MONEY

DancingComet Events DancingComet Events
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
DancingComet Events Vraag informatie aan
Raadhuisstraat 58
1746 BH Landelijk

Gefeliciteerd! U heeft besloten ons te boeken. Bedankt voor uw vertrouwen.

Voor ons begint uw feest nu al.

Wij gaan op bezoek op de feestlokatie om alle technische en logistieke aspecten in kaart te brengen.Tevens spreken wij af met de lokatie eigenaar op welk tijdstip wij de apparatuur kunnen opbouwen, dit om u in alle rust te kunnen ontvangen bij aanvang van uw feest. Wij treffen voorbereidingen voor uw (speciale) muzikale wensen en nemen contact op met uw ceremoniemeester indien van toepassing. In deze periode heeft u nog alle kans om eventuele wijzigingen door te geven. Dit kan tot 5 uren voor aanvang van uw feest!

Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat wij de beste VALUE FOR MONEY bieden.

Wij doen er alles aan om uw feest tot een succes te maken waarover nog lang zal worden gesproken. 100% dansgarantie is geen loze kreet maar een belofte! Onze  energieke DJ's kunnen van elk feest een knalfeest maken door hun jarenlange ervaring op diverse soorten feesten. Door onze unieke werkwijze maken wij van uw feest ook echt UW feest! Hebben wij uw interesse geprikkeld, neem dan meteen contact op en vraag dan uw vrijblijvende intake gesprek aan!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rosi

Op 06 sep 2018

Aanrader voor elk feest!!!

Jessica

Op 06 sep 2018

De mannen hebben gedraaid op onze bruiloft 10-4-2015, een super fijn intake gesprek gehad en dit hebben wij terug gehoord op onze bruiloft! Wat een toppers zijn deze mannen, en wat een knalfeest hebben wij mede hierdoor beleefd! Super, zou elke jaar wel zo een feest willen hebben. zeker een aanrader. Groetjes Jessica en Vincent

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation