Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Casamento films Videograaf voor jullie bruiloft

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Casamento films Vraag informatie aan
Leliestraat 39
8441 DE Heerenveen

TROUWVIDEO LATEN MAKEN

Van 'the first look' tot het proosten op het avondfeest, Casamentofilms is erbij. Voorafgaand aan jullie speciale dag zal er een kennismaking tussen jullie en Casamentofilms plaatsvinden waarbij jullie specifieke wensen doorgesproken kunnen worden.

Mijn naam is Luis Cortêz het gezicht van Casamentofilms. Van jongs af aan heb ik al een passie gehad voor het vertellen van verhalen. Ik kwam tot de conclusie: hier ga ik meer mee doen en ben begonnen met de opleiding Audiovisueel productie waar ik veel heb geleerd over filmen, na deze succesvol te hebben afgerond, ben ik gevarieerd freelancewerk gaan doen. Gaandeweg kwam ik erachter wat wel en niet bij mij past. Zo spreekt de commerciële kant van het vak mij minder aan en bleek ik veel meer energie te halen uit het maken van huwelijksvideo’s. Wat is er nou mooier dan getuigen te zijn van liefdesmomenten tussen twee mensen en deze voor hen vast te mogen leggen? Voor mij als videograaf een eer om een bijdrage te mogen leveren aan zo’n mooie dag!

Interesse in een trouwvideo van casamentofilms?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie en beschikbaarheid of kijk mijn websites casamentofilms.nl

cortezproducties.nl

 

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Johan Stork

Op 08 aug 2021

Luiz heeft op 10 juli 2021 onze trouwerij vastgelegd op video, hij was de hele dag aanwezig. Wat een ontzettende harde werker is deze man, en wat een kwaliteit. Het beeldmateriaal is mooier dan wij konden bedenken, en we zijn dan ook onwijs blij met onze trouwvideo!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Gerelateerde artikelen
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation