BruidsPaleis Den Haag - Rotterdam Voor de bruidsjurk van je dromen!

BruidsPaleis Den Haag - Rotterdam BruidsPaleis Den Haag - Rotterdam
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
BruidsPaleis Den Haag - Rotterdam Vraag informatie aan
Den haag - Rotterdam

Wat heerlijk en spannend dat jullie gaan trouwen!

De voorbereidingen voor de bruiloft zijn vast al in volle gang. Een dag om nooit meer te vergeten, dat is zeker. Al meer dan 30 jaar is Het BruidsPaleis gespecialiseerd in bruidsmode. Bij onze vestigingen in Den Haag en Rotterdam vind je een zeer uitgebreide collectie bruidsjurken, onder andere van het toonaangevende merk Pronovias. Onze service en deskundigheid zorgen ervoor dat je altijd jouw ideale bruidsjurk vindt. Wij zijn er voor je, net zo lang tot je droom in onze spiegel werkelijkheid wordt.

BruidsPaleis Den Haag
Laan van Meerdervoort 56A
2517 AN Den Haag

Tel.: 070 364 36 04

BruidsPaleis Rotterdam
Mauritsweg 23
3012 JR Rotterdam

Tel.: 010 240 08 76

Hou onze Facebook- en Instagram pagina in de gaten voor de nieuwste collecties. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Nelleke

Op 25 jun 2019

Ben je op zoek naar een winkel waar er écht naar je wensen wordt geluisterd? Dan moet je naar Bruidspaleis Den Haag gaan! Roos, wat heb je mij fijn geholpen. Ik ben een ontzettend grote twijfelaar, maar dat maakte jou helemaal niets uit. Ik mocht er een weekje over nadenken en vervolgens mijn beslissing nemen. Ik had voor mijn afspraak al wat foto's gemaild van jurken die ik erg mooi vond. Roos heeft speciaal een jurk uit Rotterdam laten komen. Uiteindelijk is dat mijn jurk geworden! Dus, plan een afspraak en ervaar zelf hoe leuk je geholpen zult worden! Roos, nogmaals bedankt voor je geduld en het plezier wat ik heb gehad tijdens de passessies.

Jasper

Op 25 jun 2019

zomaar als bruidegom binnen gestapt. met veel zorgen omdat ik een extra lengte man ben en nergens kon slagen. in Rotterdam tevreden en vooral opgelucht vertrokken. dat zij alle kennis en benodigdheden hadden was super. ook het personeel super lief en betrokken.

Kim

Op 25 jun 2019

Goed geholpen bij het uitzoeken en daarna bij het vermaken geholpen door een fantastische vrouw! ik heb zo genoten van de pasmomenten. dank daarvoor De bruiloft was een fantastische dag met vele complimenten over de jurk!!!! Ik heb de hele dag gestraald. Bedankt!

Igrayne

Op 14 jun 2018

Super vriendelijk geholpen, ze nemen de tijd voor je. Wij gaan hier weg met SUPER jurk en een super goed gevoel!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation