Bruidsmode Smitje

(2)

Beoordeel

Sinds 1921 een begrip in het centrum van Eindhoven

Voor onze bruidsmode hebben we een aparte afdeling op de eerste verdieping ingericht. Je kunt hier - op afspraak - in alle rust een keuze maken uit een collectie prachtige japonnen. Klassiek of juist heel modern, iedere japon is exclusief, stijlvol, elegant én aantrekkelijk geprijsd. Je wordt geholpen door een van onze deskundige modinettes. Zij kunnen adviseren over kleine aanpassingen aan de bruidsjurk van je keuze. In ons eigen atelier zorgen we ervoor dat je jurk de perfecte pasvorm heeft en ruim op tijd voor je gereed is. We weten dat het kopen van een bruidsjurk een belangrijk moment in je leven is. Daarom nemen we alle tijd voor jou en je gezelschap. Een kopje thee of koffie hoort er natuurlijk bij. Iedere bruid krijgt zo de japon waar ze altijd van heeft gedroomd. En dat lukt zeker als je een keuze maakt uit de fraaie collectie handschoenen, sieraden en andere prachtige accessoires. Smitje heeft bruidsjaponnen voor iedereen, ook voor een maatje meer. Heel bijzonder ten slotte is dat je bij Smitje ook terecht kan voor bruidsschoenen en een schitterende collectie lingerie.Bij bruidsmode Smitje vinden we dat het kopen van een bruidsjurk een feest moet zijn. Bij ons vind je alles om je trouwdag met vertrouwen en plezier tegemoet te zien.Meer dan 400 bruidsjurken wachten op jouw ja-woord.

En heel belangrijk voor je vriendinnen en je gasten: op onze tweede verdieping vind je alles voor een stijlvol feest of avondje uit. Naast galamode hebben wij een grote collectie avondjurken, cocktailjurken en feestjurken. Natuurlijk hebben we een grote collectie bijpassende schoenen waar je uit kunt kiezen. Met een mooi sieraad of andere prachtig accessoire maak je je outfit helemaal compleet. Bij ons vind je de nieuwste mode tegen betaalbare prijzen.

In het zuiden van Nederland tref je nergens een grotere keuze aan dan bij ?Smitje in het centrum van Eindhoven.

Graag tot ziens!

040-2462416

040-2446039

Adres: Kleine Berg 13-15 5611 JS Eindhoven

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Brigitte

5

op 30-08-2018

Super goed geholpen toen ik mijn bruidsjurk daar hebt gekocht. Een fijne ervaring zonder trubbels. Erg tevreden.

Riet

5

op 14-06-2018

Het was vandaag de eerste keer dat ik daar was maar zeker niet de laatste.Wat een leuke en gezellige winkel en wat wordt je er leuk en goed geholpen. Ga zo door en de groeten uit Oss

Ga naar een verwante categorie

Kleine Berg 13-15

5611 JS Eindhoven

040-2462416

040-2446039