Biowineonline.nl

(0)

Beoordeel

Heerlijke wijn en zonder zorgen genieten van jullie dag. Wij helpen u de beste wijnen te selecteren/vinden voor u en uw gasten

Op BioWineOnline.nl bieden wij vanaf half april 2018 fantastische biologische en biodynamische wijnen aan die wij samen hebben geselecteerd. 

De website is al live en u kunt zich nu oriënteren welk assortiment we deels zullen voeren. Wij hebben uiteraard meerdere leveranciers, maar deze staan nog niet allen online. Per half april 2018 is de webshop functioneel en kunt u online bestellen.

Wij leveren onze wijnen aan zowel consumenten als aan bedrijven. 

Bruidsparen

Vinden jullie het belangrijk om heerlijke wijnen te schenken op de juiste momenten op jullie bruiloft.

Ik zou jullie willen helpen de best passende wijnen te selecteren bij jullie wensen, tijdens een Wine Tasting Session. Welke wijnen passen het beste bij het moment / gerecht op welk gedeelte van de dag. Daarbij zullen we verschillende bubbel-, witte- en rode wijnen proeven.

Het is belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben bij jullie keuze en daarna alles kunnen loslaten om zonder zorgen te kunnen genieten van jullie trouwdag.

Een wijnbar op jullie feest, lijkt het jullie leuk. Neem contact met ons op en deel jullie idee.

www.Biowineonline.nl

De website is live en u kunt zich nu oriënteren welk assortiment we deels zullen voeren. Wij hebben uiteraard meerdere leveranciers, maar deze staan nog niet allen online. Per half april 2018 is de webshop functioneel en kunt u online bestellen.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons uiteraard benaderen via info@biowineonline.nl

Biowineonline heeft contacten met leveranciers uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Heeft u speciale wensen, dan zoeken wij deze wijnen graag voor u.

Jullie kunnen nu vanzelfsprekend contact met mij opnemen om wijnen te proeven en te bestellen.

Bezoek ook eens onze facebook pagina.

Historie

In januari 2017 is het idee BioWineOnline.nl ontstaan. Ik heb verschillende beurzen bezocht om leveranciers te ontmoeten en een selectie te kunnen maken van interessante wijnproducenten. Veel van de leveranciers zijn door mij bezocht om er zeker van te zijn dat ze daadwerkelijk aan onze voorwaarden voldoen. De komende tijd zal ik nog meer leveranciers bezoeken om ons assortiment van nog meer mooie wijnen te voorzien. 

BioWineOnline.nl is gestart met de gedachte dat biologisch verbouwde druiven veel beter zijn voor ons milieu, de medewerkers van de wijngaard en een mooie bijkomstigheid ook voor onszelf. In de Biologische en Biodynamische wijngaarden wordt geen gebruik gemaakt van pesticiden, kunstmest en andere chemicaliën. Bij “gewoon” gekweekte druiven beschadigen de producenten de omliggende natuur en komen de chemicaliën in de wijn terecht. 

De Biologische boeren geven de natuur en het ecologische systeem van de wijngaarden de ruimte. Het is geweldig om de passie van een biologische wijnboer te ervaren. Tussen de wijnranken groeien grassen, kruiden en bloemen en leven bijen en verschillende insecten. De bijen zijn heel belangrijk voor de bevruchting van de wijnranken en andere gewassen. 

De druiven van de door ons geselecteerde wijnboeren zijn veelal met de hand geplukt, ook dit om de natuur zo min mogelijk te belasten en zo hebben ze invloed op welke druiven je wel of niet plukt op dat moment. Zo kan een wijnboer de druiven plukken die exact de correcte rijping hebben en zo de smaak die zij aan hun wijnen willen geven waarborgen. 

De passie, de liefde voor hun wijnranken, vernieuwingen in het productie proces dit alles proef je terug in de door ons geselecteerde wijnen. 

Bestel en geniet van de bijzonder lekkere biologische en biodynamische wijnen!!!

Met vriendelijke groet,

Gert-Jan de Snoo

06-54264492

Landelijk

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

06-54264492