Auberge de Smockelaer De Smockelaer, een bijzondere trouwlocatie in Limburg

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Slenaken

Vier uw trouwfeest in de Smockelaer

Bij de Smockelaer geven jullie elkaar het ja-woord op een originele locatie, om vervolgens te proosten op een gelukkige toekomst samen. Geniet van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant en overnacht in onze luxe bruidssuite of riante groepsvilla. De Smockelaer zorgt voor een trouwfeest waar jullie nog lang met een glimlach aan terugdenkt!

Van ontvangst met koffie en vlaai tot champagne met bruidstaart, van diner tot receptie of feest, onze zaal wordt jullie zaal zodat jullie bruiloft niet meer stuk kan.De receptie, het diner en/of het feest worden geheel naar uw wens ingevuld. Uw trouwdag is tenslotte één van de mooiste dagen in uw leven en we zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Feesten en overnachten bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

Vier uw feest in één van de unieke feestlocaties van de Smockelaer en blijf vervolgens overnachten in de groepsaccommodatie. De volgende ochtend begint al goed met een vers ontbijtje en leukste verhalen over een geweldig feest.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het organiseren van uw bruiloft neem dan contact met ons op. We nodigen u dan graag uit voor een stuk limburgse vlaai en een rondleiding.

Meer lezen over De Smockelaer? bekijk de advertorial

Bekijk website
+7 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Frederique

Op 11 feb 2020

Fantastisch feest gehad bij de Smockelaer wij hadden de hele hoeve afgehuurd en met 60 personen blijven slapen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Toplocatie

Chloe

Op 12 feb 2019

We had an amazing wedding here a year and a half ago, their care and attention to detail was incredible, I was completely relaxed

Karin

Op 12 sep 2018

Fantastisch familie weekend gehad in het guesthouse La Marie in Teuven. Een aanrader. Mooi sfeervol huis

Thomas

Op 19 jun 2018

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation