Auberge de Smockelaer

De Smockelaer, een bijzondere trouwlocatie in Limburg

Vier uw trouwfeest in de Smockelaer

Bij de Smockelaer geven jullie elkaar het ja-woord op een originele locatie, om vervolgens te proosten op een gelukkige toekomst samen. Geniet van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant en overnacht in onze luxe bruidssuite of riante groepsvilla. De Smockelaer zorgt voor een trouwfeest waar jullie nog lang met een glimlach aan terugdenkt!

Van ontvangst met koffie en vlaai tot champagne met bruidstaart, van diner tot receptie of feest, onze zaal wordt jullie zaal zodat jullie bruiloft niet meer stuk kan.De receptie, het diner en/of het feest worden geheel naar uw wens ingevuld. Uw trouwdag is tenslotte één van de mooiste dagen in uw leven en we zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Feesten en overnachten bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

Vier uw feest in één van de unieke feestlocaties van de Smockelaer en blijf vervolgens overnachten in de groepsaccommodatie. De volgende ochtend begint al goed met een vers ontbijtje en leukste verhalen over een geweldig feest.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het organiseren van uw bruiloft neem dan contact met ons op. We nodigen u dan graag uit voor een stuk limburgse vlaai en een rondleiding.

Meer lezen over De Smockelaer? bekijk de advertorial

Adres Givelderweg 2
6276 PB Slenaken
Telefoon Tel: 043- 4574445
Bezoek de website