Artiestenburo van Otterloo Your partner in entertainment!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Artiestenburo van Otterloo Vraag informatie aan
Aalsmeer

Willen jullie bijzonder entertainment al dan niet in thema, een originele live band, een goede DJ met sax of ander live instrument, een speciale openingsact op maat voor jullie bruiloft of stijlvolle live muziek tijdens de huwelijksceremonie en receptie?
We denken graag met jullie mee, zodat we samen de perfect passende muziek, act of andere artiest kunnen laten optreden voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Aarzel niet om even te bellen of e-mailen voor een vrijblijvend gesprek of voorstel, we helpen je heel graag verder en kunnen ook tips geven voor de opbouw / het programma van de dag, mochten jullie daar nog vragen over hebben. Succes! +31 (0)297 520 000

Achtergrond:
Als hecht team van Buro van Otterloo onderscheiden we ons door de meerwaarde van het meedenken, het op maat maken van een act (meestal zonder meerkosten) en een breed en exclusief aanbod aan professionele, stijlvolle, energieke en écht goede, beschaafde en leuke artiesten en musici. Ook zorgen we indien nodig voor de technische ondersteuning.

Met bijzondere kennis en ervaring in muziek en entertainment, óp, achter en voor het podium, met gevoel voor mensen, sfeer en thematiek bieden wij altijd entertainment dat pást bij elk soort evenement, dus ook bij jullie bruiloft (en jullie budget!). Al verzorgen wij louter professionele, enthousiaste en flexibele artiesten van hoog niveau en zitten daarom wel in het hogere segment.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeroen

Op 09 mar 2020

Heel erg tevreden over de communicatie, de service en de geboekte act. Wij boekten een percussie act als spetterende opening van ons event en dit was zeer geslaagd. Door de act startten we met veel energie en direct een positieve vibe. Top!

Edo

Op 09 mar 2020

Katelijne en Wolf hebben ons 40-jarig huwelijksfeest op aanstekelijke en professionele wijze luister bijgezet. Enthousiaste commentaren van gasten. Persoonlijke en heel prettige kennismaking met Katelijne vooraf.

Imme

Op 11 mar 2019

Deze opvallende jazzzangeres staat samen met haar vaste begeleiders garant voor een spannend, swingend en soms ook ontroerend samenspel. Het is muzikaal, puur en bovenal volstrekt natuurlijk

Zangeres Ravenna

Op 11 mar 2019

Ravenna als Bondgirl met showact: “Ravenna heeft het super gedaan: een knappe meid die onwijs goed kan zingen. Dat ze dan ook nog eens ontzettend aardig is, maakt het helemaal een plezier om met haar samen te werken.”

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation