Anastasi Bruidsatelier

(3)

Beoordeel

Uw bruidsjurk, exclusief, betaalbaar en op maat

Onze prijzen variëren van € 460,- tot € 890,- voor de complete trouwjurk! Op maat !

U gaat trouwen? Gefeliciteerd! Uw bruiloft moet natuurlijk één van de mooiste dagen van uw leven worden en een fantastische bruidsjurk maakt uw huwelijksdag compleet. Bij Anastasi Bruidsmode atelier bent u voor bruidskleding ongetwijfeld op het juiste adres.

Bij het uitzoeken van een trouwjurk komt veel kijken. De Bruidsjurk moet perfect zijn, u staat immers in het middelpunt! Wij proberen al een feestje te maken van het passen en kiezen van een trouwjurk.

De stijl, de kleur, het model, de stof van de bruidsjurk, de keuze is aan U! U bepaalt zelf hoe uw bruidsjapon eruit moet zien. De trouwjurken worden exclusief en op maat ontworpen. Ons bruidsmode atelier levert alleen maatwerk bruidsjurken.

De collecties op de website geven een indruk van de mogelijkheden en zijn allemaal in ons bruidsmode atelier aanwezig om te passen. Wij beperken ons echter niet tot deze modellen. Ons doel is om uw dromen in vervulling te laten gaan. De klant is koning(in) en wij doen er alles aan om haar op haar trouwdag te laten schitteren als een koningin!


06-48450914

Adres: Prof. Dr Claylaan 32A 3431 EA Nieuwegein

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Eszter

5

op 20-09-2018

Mijn trouwjurk is geheel naar mijn wens gemaakt door Anastasia. Ik ben er erg blij mee!

Lineke

5

op 18-07-2018

Mijn zoektocht eindigde bij jou. Jij maakte de jurk die ik in mijn hoofd had maar niet zo maar vond. Dankjewel voor de super service en de waanzinnige jurk!

Eriya

5

op 14-06-2018

Ik had dromen en ideeën die niet overeen stemden met wat 'gewone' bruidswinkels verkopen.. Al heel snel had ik mijn eigen droomjurk ontworpen.. en kwam ik uit bij Anastasi die mij hielp mijn droom te verwezenlijken.. Ik was en ben nog steeds superenthousiast!

Ga naar een verwante categorie

Prof. Dr Claylaan 32A

3431 EA Nieuwegein

06-48450914