Anastasi Bruidsatelier

Uw bruidsjurk, exclusief, betaalbaar en op maat

Onze prijzen variëren van € 460,- tot € 890,- voor de complete trouwjurk! Op maat !

U gaat trouwen? Gefeliciteerd! Uw bruiloft moet natuurlijk één van de mooiste dagen van uw leven worden en een fantastische bruidsjurk maakt uw huwelijksdag compleet. Bij Anastasi Bruidsmode atelier bent u voor bruidskleding ongetwijfeld op het juiste adres.

Bij het uitzoeken van een trouwjurk komt veel kijken. De Bruidsjurk moet perfect zijn, u staat immers in het middelpunt! Wij proberen al een feestje te maken van het passen en kiezen van een trouwjurk.

De stijl, de kleur, het model, de stof van de bruidsjurk, de keuze is aan U! U bepaalt zelf hoe uw bruidsjapon eruit moet zien. De trouwjurken worden exclusief en op maat ontworpen. Ons bruidsmode atelier levert alleen maatwerk bruidsjurken.

De collecties op de website geven een indruk van de mogelijkheden en zijn allemaal in ons bruidsmode atelier aanwezig om te passen. Wij beperken ons echter niet tot deze modellen. Ons doel is om uw dromen in vervulling te laten gaan. De klant is koning(in) en wij doen er alles aan om haar op haar trouwdag te laten schitteren als een koningin!


Rubriek(en)
Adres Prof. Dr Claylaan 32A
3431 EA Nieuwegein
Telefoon Tel: 06-48450914
Bezoek de website