Van Os Bruidsmode Bruidsmode van Os in Alkmaar voor de perfecte trouwjurk

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Van Os Bruidsmode Vraag informatie aan
Oudegracht 198
1811 CP Alkmaar

Welkom bij Bruidsmode van Os in Alkmaar voor de perfecte trouwjurk.

Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar een mooie trouwjurk? Jouw trouwjurk zoek je uit in de prettige sfeer van ons historische grachtenpand in Alkmaar. Met al meer dan 20 jaar ervaring in bruidsmode hebben we alles compleet in onze bruidsmode winkel om jou voor je trouwjurk te laten slagen. Onze deskundige adviseuses helpen je graag bij de keuze van jouw trouwjurk en bruidsaccessoires. Wij volgen de allernieuwste trends en stijlen en zijn goed op de hoogte. Je vindt bij ons nu ook een uitgebreide collectie met bruidslingerie, bruidsaccessoires en bruidsschoenen. Wist je dat we ook supermooie omslagdoeken, bruidsvesten en bruidsstola’s van Poirier hebben?

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marjo

Op 06 sep 2018

Lieve dames, goed advies en fantastische jurken. Ik had een extra mooie huwelijksdag, doordat ik de perfecte bruidsjurk bij jullie vond

Kim

Op 06 sep 2018

Na 7 jurken passen had ik er eigenlijk geen vertrouwen meer in. Tot ze vroeg of ik een jurk voor haar wilde aan doen die ze bij me vond passen. Het was meteen een tranentrekker bij mij en daardoor ook voor degene die mee waren met me. Geweldige kwaliteit jurken en hele goede service.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation