Welke.nl

Thandora Bruidsmode De gezelligste bruidswinkel van Nederland

Thandora Bruidsmode Thandora Bruidsmode
5 5 7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Wilhelminalaan 8
1815 JC Alkmaar

De gezelligste bruidswinkel van Nederland
U kunt ons vinden in het centrum van Alkmaar
Wij maken eigen ontwerpen maar leveren ook bestaande merken
Alle kleuren en maten op voorraad
Schoenen kunnen ook in de kleur van de japon

Wij zijn niet duurder dan andere bruidswinkels
En u kunt bij ons in delen betalen
U kunt voor de deur parkeren.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak

Website: www.thandora.nl
Email: info@thandora.nl
Tel: 072-5116160

Tot gauw.
Met vriendelijke groet
Dorien Groot, Eigenaresse

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marieke

Op 08 oct 2018

Vandaag een hele gezellige middag bij je gehad en een prachtige jurk uitgezocht. Wat een mooie zaak....zoveel keus....zo veel ideeen.....al je wensen worden vervuld.....niets is te gek, heerlijk om zo warm te worden ontvangen. Dank je wel, en tot 21 maart....ik kijk er nu al naar uit!!

Marije

Op 08 oct 2018

Dank je wel voor de leuke, gezellige en feestelijke momenten die we met alle meiden hadden tijdens het uitzoeken en passen van dé jurk. Fijn dat je zo betrokken was en alles tot in de puntjes regelde zodat mijn jurk perfect zat. Het was echt te gek om de hele dag te horen dat ik er zo mooi uitzag en met veel trots genieten we na met de foto's. Ik kom met het album nog eens bij je langs!

Ghislaine

Op 08 oct 2018

Op 22-09-2017 was onze trouwdag. Ik wil je bedanken voor al je geduld, warmte, vertrouwen en gezellige momenten. Je hebt mijn jurk helemaal kunnen vertalen naar mij. Ik ben je erg dankbaar! Ik vind je een topper en heel erg lief!

Jacqueline

Op 04 oct 2018

Inmiddels ben ik alweer 5 maanden getrouwd maar ik zit nog steeds op mijn roze wolk! Wat een fantastische dag.. En wat hebben we een heerlijke aanloop naar deze dag gehad dankzij Dorien! Ze heeft zo'n geweldige jurk voor me gemaakt. Er zit maar een nadeel aan de jurk en dat is dat ik hem maar 1X aan mag!(hoewel ik hem zo nu en dan nog aantrek, stofzuigen in je trouwjurk maakt kan namelijk prima! ;-) Lieve Dorien, ontzettend bedankt voor de gezellige middagen bij jou in de winkel. Wat ben jij een vakvrouw! Je voelt haarfijn aan wat de bruid wil, en in mijn geval ging dat van het ene uiterste over in het andere. Zoals je al zei wil je je de bruid voelen en man man, wat voelde ik me de bruid!! Ik liep de hele dag met een onuitwisbare grijns op mijn gezicht en heb met recht de mooiste dag van mijn leven gehad. En dat (mede) dankzij jou! Als het aan mij lag deed ik het elke maand.. Dikke kus van Jacq!

Carlijn

Op 04 oct 2018

Bedankt voor je hulp in mijn zoektocht naar DE trouwjurk. En wat is hij prachtig geworden!! Dankzij jou is mijn jurk volledig omgebouwd zodat hij helemaal voldeed aan mijn wensen. Je bent echt een vakvrouw, een topper!!

Marrie

Op 04 oct 2018

Wat ben jij een topper, de jurk was perfect.. zoveel complimenten gekregen. Door je warmte, gezelligheid en kundigheid is het een feestje om naar je toe te komen. Je had alle tijd voor ons. Je bent een schat en ik zal iedereen aanraden naar jou toe te komen die opzoek is naar een trouwjurk.

Joyce

Op 14 jun 2018

Wat heb ik me elke keer weer speciaal gevoeld tijdens de passessies bij Dorien. Ze nam echt de tijd en alles was mogelijk. Zelfs toen een week van tevoren bleek dat mijn jurk toch meer ingenomen moest worden was dat geen enkel probleem. Ik zou iedereen aanraden een jurk bij Thandora te kopen! Dankjewel Dorien!

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Marieke

Op 08 oct 2018

Vandaag een hele gezellige middag bij je gehad en een prachtige jurk uitgezocht. Wat een mooie zaak....zoveel keus....zo veel ideeen.....al je wensen worden vervuld.....niets is te gek, heerlijk om zo warm te worden ontvangen. Dank je wel, en tot 21 maart....ik kijk er nu al naar uit!!

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation