Welke.nl

Stomerij Quickly

Stomerij Quickly Stomerij Quickly
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bergweg 98
3707 AE Zeist

Over Stomerij Quickly

Sinds 1955 is onze stomerij gevestigd op de Bergweg in Zeist. Sindsdien hebben wij een reputatie opgebouwd in de regio Utrecht, die heden ten dage door onze klanten als zeer positief ervaren wordt. Dit is het gevolg van onze werkwijze, die gekenmerkt wordt door ambachtelijk handwerk in plaats van toegeven aan arbeidsbesparende technologie. In de praktijk komt dat er op neer dat we veel aandacht besteden aan uw kleding van het moment dat u het bij ons achter laat en dat u het weer bij ons komt ophalen. Zodra u uw kledingsstuk bij ons aanbied, wordt het door ons nagekeken op vlekken en indien noodzakelijk door ons voor behandeld. Dit is noodzakelijk omdat niet iedere vlek zonder meer bij het reinigingsproces wordt verwijderd. Vervolgens wordt na het reinigingsproces ieder kledingsstuk met de grootste zorg afgewerkt. Met name op dit vlak besteden wij veel aandacht en laten het werk niet aan afwerkapparatuur over. Dit betekent dat bijvoorbeeld een kledingsstuk met de hand wordt gestreken of geperst, waardoor voor ons het uiteindelijke resultaat zichtbaar is.

Stomerij Quickly werkt voor zowel particulieren als bedrijven.  Tevens verzorgen wij de reiniging van uw was, zoals dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en overhemden. Voorts hebben wij ook een kleding reparatieservice.  

Indien u niet in staat bent zelf u kleding te brengen, hebben wij een gratis haal- en brengservice in de Gemeente Zeist.

Bij ons kunt u gratis parkeren op het eigen terrein.

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Eva

Op 05 feb 2019

Onze trouwkleding zag er niet uit na een geweldige bruiloft met super mooie foto's in het gras bij de botanische tuinen. Stomerij Quickly heeft zowel de trouwjurk als pak prima weten te reinigen ! Well done :)

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Eva

Op 05 feb 2019

Onze trouwkleding zag er niet uit na een geweldige bruiloft met super mooie foto's in het gras bij de botanische tuinen. Stomerij Quickly heeft zowel de trouwjurk als pak prima weten te reinigen ! Well done :)

Lees ook
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation