Welke.nl

Stichting Veteraan Autobussen Regio Oost Wie is de bob ?

Stichting Veteraan Autobussen Regio Oost Stichting Veteraan Autobussen Regio Oost
Stichting Veteraan Autobussen Regio Oost
Vlijtseweg 86
7317 AG Apeldoorn

Een bruiloft met een historisch tintje.

De Stichting Veteraan Autobussen verhuurt haar bussen onder meer voor trouwerijen om zo haar rijdende  collectie van historische autobussen voor de toekomst te kunnen bewaren. De brede verzameling bussen biedt u een ruime keus. Wij hopen dat wij met onze bijzondere collectie een bijdrage kunnen leveren aan uw trouwdag of evenement. U bent van harte welkom om de bussen te komen bezichtigen op een van onze locaties. Onze medewerkers geven u graag uitleg over onze collectie en de mogelijkheden die wij u bieden.

Veel plezier toegewenst bij de voorbereidingen van uw trouwdag of evenement, en wij hopen dat de onderstaande informatie u doet besluiten om een prijsopgaaf bij ons aan te vragen.

 – Trouwen met historie –

Onze museumbussen kunnen u, met hun historische uiterlijk, een onvergetelijke trouwdag bezorgen. Het vervoer in de authentieke bussen zal voor u en uw gasten een

bijzondere ervaring zijn. Diverse oude kenmerken zoals chroom en leer dragen bij aan een gezellige sfeer in en rond de bus.

– Persoonlijk –

Wij bieden u zeer professioneel trouwvervoer aan. De vrijwilligers zijn zeer ervaren in de serviceverlening naar u en uw gasten. Onze bijzondere museumcollectie geeft u een ruime keus aan autobus modellen. Een bus die voldoet aan uw persoonlijk wensen is zeker bij ons te vinden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Stichting Veteraan Autobussen Regio Oost
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Wees de eerste Schrijf een beoordeling

Er zijn nog geen beoordelingen voor Stichting Veteraan Autobussen Regio Oost, wees de eerste om een beoordeling te schrijven

Lees ook
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation