Sneltekenaar Mapije Sneltekenaar voor uw Bruiloft, Feest of Evenement.

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Sneltekenaar Mapije Vraag informatie aan
Landelijk

Op bruiloften portretten tekenen is voor mij het leukste wat er is, want dan mag ik hele mooie mensen tekenen die er op hun best uit zien.

Iedereen krijgt een tekening van zichzelf mee, niet een karikatuur zoals je gewend bent, die de lelijke aspecten van het gezicht uitvergroot, maar eerder een cartoon versie van jezelf die de mooie aspecten uitvergroot. Mijn tekeningen zijn zacht en lief.

Een dag om nooit te vergeten, vastgelegd met veel liefde door een kunstenaar met meer dan 25 jaar teken ervaring. Ik teken 8 a 10 portretten in een uur.

De mogelijkheden:

-Lopend tussen de gasten. 
-Zittend op een plekje.
-Op papier kan ik wat groter tekenen. 
-Op bierviltjes, die passen gemakkelijk in de zak.
-In kleur of in zwart/wit.

Huwelijks kado

Wanneer je gaat trouwen, is de hele familie bij elkaar. Dit is het beste moment om een familie stamboom te laten maken. Alle tekeningen die ik maak kunnen op het eind worden gefotografeerd en gebundeld worden in een boekje.

Mocht je meer informatie willen, neem dan vooral even een kijkje op op mijn website.
Hier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Omdat Nederland zo klein is, werk ik door het hele land.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Paul Blokland

Op 31 aug 2020

Gezocht naar een site voor het snel tekenen van portretten : Mapije gevonden. Een aanrader/ster voor iedereen die van zachte, lieve, waarheidsgetrouwe tekeningen houdt die in korte tijd op papier worden gezet. Dit gebeurde ( in kleur ) tijdens een familieverjaardagsbijeenkomst in Anafora te Vleuten. Iedereen is erg tevreden en blij met de gemaakte tekening! Bedankt Mapije !

Geeold Giebels

Op 29 aug 2020

Mapije kwam naar Schiermonnikoog om op onze trouwdag tekeningen te maken. Op het strand! Bij de vuurtoren en tijdens de lunch. Mapije, we waren met een kleine groep. We zijn over het eiland gefietst en je hebt op diverse plekken kunnen tekenen. We hebben mooie tekeningen van je gekregen en je bent flexibel in je opdracht. Het was erg fijn om je er bij te hebben!!! Chapeau! Liefs Helga en Gerold.

Sam

Op 26 feb 2019

Super bedankt dat je ons feest NOG gezelliger hebt gemaakt met je aanwezigheid. Onze gasten waar zeer te spreken over de karikaturen maar ook zeer zeker over jouw persoonlijkheid.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation