wensballonnen symboliek voor het brengen van gelukbruiloft

Een bijzonder originele manier om een bruiloftsfeest af te sluiten is het oplaten van wensballonnen. Een waanzinnig mooi gezicht als er een hele groep tegelijk de lucht in gaan.

wensballonnen symboliek voor het brengen van gelukbruiloft

De symboliek van de wensballon


De wensballon werd vroeger in de Chinese cultuur gebruikt als communicatie middel. Later werden wensballonnen in China, Thailand en Taiwan gebruikt als alternatief voor vuurwerk. De wensballon staat symbool voor het brengen van geluk.

Let op waar je koopt


Wensballonnen zijn in tegenstelling tot wat veel mensen denken niet verboden in Nederland. Er zijn wel bepaalde varianten van de wensballon die verboden zijn voor verkoop in Nederland. Let er daarom op dat de wensballon wel voldoet aan de eisen die gesteld worden door de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA), de instantie in Nederland die toezicht houdt op de verkoop en veiligheid van wensballonnen.

Biologisch afbreekbare wensballonnen


En wil je het ook nog eens extra goed doen voor het milieu? Let er dan bij de aankoop ook op dat de wensballonnen ook nog eens biologisch afbreekbaar zijn en dus geen schade toebrengen aan het milieu.

Bron: wensballonnen.nl
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation