Juwelier Theo Verbree, Rozenhof Trouwringen

(3)

Beoordeel

Bij Rozenhof trouwringen kiest u uit de grootste collectie trouwringen van Nederland.

Rozenhof Trouwringen, dé juwelier tevens goudsmid voor uw betaalbare trouwringen, met de grootste collectie trouwringen (meer dan 2500 modellen) van Nederland.

Zoek je iets aparts? Bijzondere klanten kiezen een exclusieve trouwring uit de enorme collectie van Rozenhof Trouwringen.

U kunt bij ons trouwringen uit de collectie kiezen, maar we kunnen ook trouwringen speciaal voor u ontwerpen.?We nemen graag de tijd voor u. Daarom werken we alleen op afspraak (telefonisch of online agenda 7 dagen per week 10:00-22:00 uur.). Om dat unieke gevoel te creëren: een trouwring die perfect bij u past.

Een dagelijkse herinnering aan een unieke dag. Het symbool van uw liefde. Een speciale herinnering waar u dagelijks met plezier naar kijkt. En die u na jaren huwelijk nog steeds een warm gevoel geeft. Rozenhof  Trouwringen creëert dat gevoel op maat voor u. Met uw unieke trouwring heeft u iets heel bijzonders aan uw vinger. Van klassiek tot modern, of uiterst modieus en design.

0528-391222

Adres: Schoolweg 60 7924 PN Veeningen

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Samnatha & Gerben

5

op 09-09-2018

Een bedrijf waar je hartelijk ontvangen wordt. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en er is een zeer grote keuze. Ook wordt er goed geluisterd naar jouw smaak en voorkeur. Daarnaast worden er allerlei optie gegeven zodat het echt een keuze is die bij jouw past!

Martine

5

op 21-08-2018

Een aanrader, zeer vriendelijk geholpen, een grote collectie voor ieder wat wils, als je hier niet slaagt..... bedankt!

Jeroen en Aukje

5

op 13-06-2018

Geweldige service, wij waren aan de late kant met het uitzoeken van ringen maar we werden keurig geholpen en de ringen waren er mooi op tijd. We konden ze zelfs zaterdagavond ophalen.

Ga naar een verwante categorie

Schoolweg 60

7924 PN Veeningen

0528-391222