Welke.nl

Juwelier Theo Verbree, Rozenhof Trouwringen Bij Rozenhof trouwringen kiest u uit de grootste collectie trouwringen van Nederland.

Juwelier Theo Verbree, Rozenhof Trouwringen Juwelier Theo Verbree, Rozenhof Trouwringen
5 5 8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Landelijk

Rozenhof Trouwringen, dé juwelier tevens goudsmid voor uw betaalbare trouwringen, met de grootste collectie trouwringen (meer dan 2500 modellen) van Nederland.

Zoek je iets aparts? Bijzondere klanten kiezen een exclusieve trouwring uit de enorme collectie van Rozenhof Trouwringen.

U kunt bij ons trouwringen uit de collectie kiezen, maar we kunnen ook trouwringen speciaal voor u ontwerpen.?We nemen graag de tijd voor u. Daarom werken we alleen op afspraak (telefonisch of online agenda 7 dagen per week 10:00-22:00 uur.). Om dat unieke gevoel te creëren: een trouwring die perfect bij u past.

Een dagelijkse herinnering aan een unieke dag. Het symbool van uw liefde. Een speciale herinnering waar u dagelijks met plezier naar kijkt. En die u na jaren huwelijk nog steeds een warm gevoel geeft. Rozenhof  Trouwringen creëert dat gevoel op maat voor u. Met uw unieke trouwring heeft u iets heel bijzonders aan uw vinger. Van klassiek tot modern, of uiterst modieus en design.

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Gitte

Op 04 jul 2019

Wij hebben onze ringen uitgezocht tijdens een hotelshow. Dit beviel erg goed. Enorme keuze en alle tijd om op ons gemak te kiezen. Goede begeleiding en een prachtig resultaat. Waarvoor hartelijk dank.

Remco en Sofia

Op 05 mar 2019

Een uitstekend bedrijf met veel aandacht voor de persoonlijke wensen. Een warme en geduldige begeleiding tot het punt van de aankoop met een extraatje bij het afhalen van de ringen.

Karin & Frans

Op 05 mar 2019

In een mooie omgeving zo ontspannen sfeer en erg veel keus. Heerlijk om er minimaal 2 uur van te genieten wij waren erg onder de indruk en zeker geslaagd bedankt!!

Joyce

Op 20 feb 2019

Keurige service en alle tijd om te kiezen!

Baukje & Jan

Op 18 feb 2019

Zeer prettige en persoonlijke begeleiding. Er werd rustig de tijd voor ons genomen. We hebben een hele leuke middag gehad in aanloop naar ons huwelijk. De afhandeling is prima verlopen en we zijn blij met de ringen.

Samnatha & Gerben

Op 09 sep 2018

Een bedrijf waar je hartelijk ontvangen wordt. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en er is een zeer grote keuze. Ook wordt er goed geluisterd naar jouw smaak en voorkeur. Daarnaast worden er allerlei optie gegeven zodat het echt een keuze is die bij jouw past!

Martine

Op 21 aug 2018

Een aanrader, zeer vriendelijk geholpen, een grote collectie voor ieder wat wils, als je hier niet slaagt..... bedankt!

Jeroen

Op 13 jun 2018

Geweldige service, wij waren aan de late kant met het uitzoeken van ringen maar we werden keurig geholpen en de ringen waren er mooi op tijd. We konden ze zelfs zaterdagavond ophalen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Gitte

Op 04 jul 2019

Wij hebben onze ringen uitgezocht tijdens een hotelshow. Dit beviel erg goed. Enorme keuze en alle tijd om op ons gemak te kiezen. Goede begeleiding en een prachtig resultaat. Waarvoor hartelijk dank.

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation