Recreatiepark Ermerstrand Meerdere trouw- en feestlocaties in een unieke omgeving

Recreatiepark Ermerstrand Recreatiepark Ermerstrand
Recreatiepark Ermerstrand Vraag informatie aan
Steenbakkersweg 3
7843 RM Erm

Een onvergetelijke trouwdag op het Ermerstrand

Trouwen aan het strand in Drenthe onmogelijk? Welnee! Laat je verrassen door de trouw- en feestlocaties van Ermerstrand.

Altijd al gedroomd van trouwen op het strand?

Onze officieel erkende trouwlocaties liggen allemaal aan of op het water. Trouwen op The Dock is zeer geliefd: geef elkaar het JA-woord op het water. Vraag ook gerust naar de andere plekken om aan het water te trouwen. Mocht het weer niet helemaal meewerken, dan hebben we altijd een geschikte uitwijkmogelijkheid. Dus waarom afreizen naar een ver oord terwijl het zo dichtbij huis ook kan?

Van klein en knus tot groot en spectaculair

Wij zijn bij uitstek ook dé locatie om het huwelijk te vieren. Foto’s maken op het strand, gezellig eten op het terras en een spetterend feest met kampvuur. Jullie kunnen de hele trouwdag of een deel ervan bij ons verblijven. Elk huwelijk heeft een eigen verhaal en eigen details, in overleg maken we dan ook samen het programma. 

Meerdere trouw- en feestlocaties in een unieke omgeving

Onze locaties bieden plek aan gezelschappen van 20 tot 250 gasten. Een knus samenzijn in onze eigen Loft, een modern strandhuwelijk in The Harbour of toch liever een huwelijk bij Woodstock met eigen privé strand? De ontspannen sfeer, het strand, gezellige terrassen en het prachtige uitzicht maken jullie trouwdag tot een dag om nooit te vergeten! Jullie zijn van harte welkom om de locaties eens vrijblijvend te bekijken!

Liefde gaat door de maag..

Een ontspannen BBQ,  kwalitatief uitstekend buffet of een overheerlijk 3-gangen diner, veel is mogelijk! Met liefde serveren wij ook andere hapjes en lekkernijen, zoals wraps gevuld met gerookte zalm of een mini sandwich. Het feest gezellig afsluiten met een broodje beenham of andere eindsnack? Wij hebben het in huis.

Geen klassieke bruiloft, maar op zoek naar andere mogelijkheden?

Wij helpen u graag met leuke ideeën voor het invullen van uw mooiste dag!

Bijvoorbeeld trouwen op The Dock, een toost met taart, een BBQ met uw dierbaren, maar aansluitend geen feestavond. Dus wel een complete dag, maar niet de 'klassieke' bruiloft?

Of  's middags gezellig samen zijn in 1 van onze mooie locaties met een select gezelschap, gezellig beginnen met koffie of thee en bruidstaart, een borrel met een hapje, BBQ-en of een buffet met de familie en beste vrienden. Dan is het moment aangekomen dat de avondgasten aankomen. En u als verrassing dan nog de trouwceremonie heeft en dus het hele gezelschap als getuige heeft van uw jawoord?

Mocht u dus op zoek zijn naar een ander soort bruiloft, kom dan zeker langs voor een vrijblijvend gesprek en een op maat gemaakte offerte!

Blijf overnachten op ons park, wel zo aangenaam!

Na een prachtige huwelijksdag is het mogelijk om te blijven slapen op ons park. Als kersvers bruidspaar blijf je natuurlijk slapen in een 'bruidschalet'. De gasten kunnen kiezen uit een chalet, kampeerplaats of groepsaccommodatie. Onze overnachtingsmogelijkheden zijn van alle gemakken voorzien. De volgende ochtend kunnen jullie samen, of met de andere slapers, gezellig ontbijten en het huwelijk op een gezellige manier afsluiten.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Recreatiepark Ermerstrand
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation