PHmultiMEDIA voor een beeldige beweging

PHmultiMEDIA PHmultiMEDIA
PHmultiMEDIA Vraag informatie aan
Irenestraat 16
9744 CV Groningen

PHmultiMEDIA, betaalbaar en goed.

Een Trouwvideo is het mooiste geschenk waar je later op terug kan kijken. Opa’s en oma’s, ouders en vele vrienden terug zien en horen in Full-HD video. Op de site van PHmultiMEDIA staan vele korte voorbeelden, neem even de moeite om te kijken. Een korte trouwclip wordt sneller bekeken dan een traditioneel trouwalbum, zeker omdat dit tegenwoordig ook on-line kan.

PHmultiMEDIA kan een trouwclip maken die 's avonds op het bruiloftsfeest vertoond kan worden. Leuk om datgene te laten zien waar geen enkele avondgast bij aanwezig was. Denk aan de voorbereidingen, het ophalen van de bruid, de foto-shoot en een stukje van de trouwceremonie. Je hoeft jullie avondgasten niet meer uit te leggen hoe jullie trouwdag was en voor de feestgangers die elkaar veelal niet kennen is het een leuke afleiding voordat het echte feest losbarst. Bij PHmultiMEDIA zit de avondclip gratis in het uitgebreide pakket. De montage gebeurt in de nabijheid van het diner zodat ook daar geen moment gemist wordt. 

Behalve in de budget aanbieding, verwerkt PHmultiMEDIA de hele dag in een korte trouwclip op muziek naar keuze. De lengte van de clip mogen jullie zelf bepalen maar bedenk daarbij wel dat het voor iedereen leuk moet zijn om naar te kijken. Naast de samenvatting krijgt het bruidspaar ook alle ruwe gemaakte videobeelden in Full-HD video.

Prijsvoorbeelden:
5 filmuren, alles inclusief voor 448,- euro.
7 filmuren, Totaalprijs incl. Samenvatting voor 598,- euro.
12 filmuren, Totaalprijs incl. Avondclip
 en een Samenvatting: 798,- euro.

Kijk op www.PHmultiMEDIA.nl voor meer informatie en mogelijkheden of bel 06-50427121.

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor PHmultiMEDIA
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Lees ook
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation